Домашна Кайзер Пастърма

Разгледай всички 74 подбрани съвети за домашна кайзер пастърма в Готвач.бг.
Домашна кайзер пастърмаДомашна кайзер пастърмаДомашната кайзер пастърма е готова за консумация след около 10 дена....
Кайзер ПастърмаКайзер ПастърмаИма вариант за сушене на пастърмата в хладилник....
Кростини с кайзер пастърмаКростини с кайзер пастърмаКростините с кайзер пастърма са чудно предястие....
Домашна пастърмаДомашна пастърмаГотовата пастърма леко я измивам преди да готвя с нея....
Домашна свинска пастърмаДомашна свинска пастърмаЗа да стане крехка, домашната свинска пастърма ще му трябват 1-2 месеца....
Домашна овча пастърмаДомашна овча пастърмаПрестоява още 10 дни и пастърмата е готова за консумиране или готвене на манджи. На снимката пастърмата е обезсолена и готова за готвене....
Домашна пастърма от свинскоДомашна пастърма от свинскоКато го опитате ще прецените дали пастърмата ви е готова....
Домашна пастърма с подправкиДомашна пастърма с подправкиСлед 5-7 дни имаме чудесна пастърма....
Домашна пастърма от конскоДомашна пастърма от конскоСъхранявайте готовата пастърма в найлонови пликчета на сухо и хладно място (хладилник). Източник: Иван Пейчев...
Фарфале с домашна пастърмаФарфале с домашна пастърмаПастърмата и маслините режете на малки парчета и леко загрявате на тиган с масло за по-малко от минута....
Домашна пастърма от свински бутДомашна пастърма от свински бутПроверява се - домашната пастърма от свински бут трябва да е розова и не твърде изсъхнала....

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: