Защо сиренето става на дупки?

Защо сиренето става на дупки?

0

, наслаждавайки се на послевкуса, а ароматът на сиренето е все още във въздуха за дълго време. Така че защо в сирене има дупки Дупките се управляват от...

1

Защо Прясното Сирене Става на Дупки

Разгледай всички 12 избрани предложения относно защо прясното сирене става на дупки в Готвач.бг.
Ползи от прясното сирене

Ползи от прясното сирене

него е високо ценено. Ензимите и бактериите, които се съдържат в прясното сирене, са жизнеспособни само при употреба именно в прясно състояние...

Как се съхранява прясно сирене?

Как се съхранява прясно сирене?

суроватка, защото тя го запазва докато узрее. Ето как става това. Отцедената суроватка от прясното сирене се преварява, за да се отдели...

Защо сиренето става на шупли?

Защо сиренето става на шупли?

саламурено сирене и въобще защо сиренето става на шупли. Наличието на известно количество шупли в сиренето е напълно нормално, като в...

Сирене

Сирене

3

Нормандия. Бри също е традиционно френско сирене. Специфично за сирената, произведени в Швейцария, са многото дупки. Те се получават по време...

Крема сирене

Крема сирене

крема сирене става в опаковка от метално фолио през 1880 г., но има и сведения за по-ранен предшественик на този продукт. Според някои източници...

Сирене Бри

Сирене Бри

1

Бри е френско сирене с благородна плесен, спадащо към групата на меките сирена. Наричано често „кралицата на сирената”, Бри е навярно най...

Синьо сирене

Синьо сирене

4

това е плесенясало сирене. Нека разгледаме най-известните видове сини сирена и малко от тяхната история. Видове синьо сирене Рокфор – без...

Овче сирене

Овче сирене

мляко, 20 капки мая за сирене. Прясното мляко трябва да се затопли до 35 градуса и към него се слага маята. Тъй като съществуват различни видове...

Сирене Мюнстер

Сирене Мюнстер

, сиренето може да стане ронливо и да промени своите кулинарни качества. Сирене, което се съхранява при такива условия, е по-подходящо за готвене...

Сирене Нюшател

Сирене Нюшател

великолепни сирена, добити от млякото на специална порода крави. Ето защо и това сирене, носещо името на малко населено място, не прави изключение...

Сирене Бофор

Сирене Бофор

естествено за тамошните ферми. През осемнадесети век сиренето става популярно под наименованието Vacherin. Името произлиза от френската дума за крава...

3.9
Общо 7 гласували
5 1
4 5
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: