Gotvach.bg»Избрани Колекции»Защо Прясното Сирене Става на Дупки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Така че защо в сирене има дупки
Дупките се управляват от микрофлората....

Ензимите и бактериите, необходими за чревното здраве, са жизнени при употребата им именно в прясно състояние, както е при меките сирена....

Сиренето, произвеждано в американския щат Уисконсин, спечели състезанието за най-добро сирене в света....

Козето сирене трябва да се прави само от прясно мляко, получено от добре поддържани и здрави кози....

Става въпрос за микроорганизми, които съществуват навсякъде, но те обичат особено влажната, хладна атмосфера в камерата за отлежаване на сирене....

Това, което е характерно за крема сиренето и което го отличава от останалите сирена, е, че то не отлежава, а трябва да се консумира възможно най-прясно...

5

1
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
52
45
30
21
10
Дай твоята оценка: