Защо Прясното Сирене Става на Дупки

Разгледай всички 12 избрани предложения относно защо прясното сирене става на дупки в Готвач.бг.
Ползи от прясното сиренеПолзи от прясното сиренеЕнзимите и бактериите, които се съдържат в прясното сирене, са жизнеспособни само при употреба именно в прясно състояние....
Защо сиренето става на дупки?Защо сиренето става на дупки?Като обикновен и непросветен търговец, той сподели откритието си със съседите си и скоро пътят за производство на сирене станал известен на много...
СиренеСиренеСиренето става по-вкусно, ако се извади от хладилник поне един час преди поднасянето му....
Сиренето на Уисконсин е най-доброто сирене в светаСиренето на Уисконсин е най-доброто сирене в светаСиренето, произвеждано в американския щат Уисконсин, спечели състезанието за най-добро сирене в света....
Крема сиренеКрема сиренеТова, което е характерно за крема сиренето и което го отличава от останалите сирена, е, че то не отлежава, а трябва да се консумира възможно най-прясно...
Сирене БриСирене БриОригиналното Бри е нестабилизирано сирене, с комплексен вкус и аромат, които се проявяват едва, когато повърхността му стане леко кафява....
Синьо сиренеСиньо сиренеВеднъж покрай него минала прелестна девойка, заради която той загубил ума и дума и забравил своята закуска – комат ръжен хляб и прясно овче сирене...
Сирене КабралесСирене КабралесСред най-добрите сини сирена се сочат винаги френските сирена....
Сирене НюшателСирене НюшателПроизводство на Нюшател Казват, че сиренето се приготвя по стара рецепта, която се е запазила в продължение на няколко века....
Сирене МюнстерСирене МюнстерАко се съхранява при много ниски температури, сиренето може да стане ронливо и да промени своите кулинарни качества....
Сирене БофорСирене БофорПриготвянето му става нещо естествено за тамошните ферми. През осемнадесети век сиренето става популярно под наименованието Vacherin....
Овче сиренеОвче сиренеИстория на овче сирене Овчето сирене е хранителен продукт с изключително стара история....

Рейтинг

3.9
Общо 7 гласували
5 1
4 5
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: