Как се Съхранява Праз лук

Открий всички 40 подбрани съвети за как се съхранява праз лук в Готвач.бг.
Как се съхранява праз?
Как се съхранява праз?
, минерали и други полезни вещества. За да се наслаждавате на ползите и вкуса на праза по-дълго време, трябва да знаете как да го съхранявате...
Мусака с праз лук
Мусака с праз лук
Празът се почиства и измива, нарязва се на дребно и се задушава в олио до омекване. Прибавя се каймата, като се бърка непрекъснато, за да...
Шницели от праз лук
Шницели от праз лук
. Разбивате яйцата и заедно с картофите ги прибавяте към праза. Нарежете магданоза на ситно и заедно с галетата, сол и черен пипер на вкус ...
Хапки с праз лук
Хапки с праз лук
Обелваме праза и го нарязваме на тънки кръгчета. Сгорещявяме мазнината и в нея запържваме праза с предварително рендосания морков...
Салата от праз лук
Салата от праз лук
, руколата и спанакът в 6 отделни чинии. Във всяка се нарежда пласт, нарязан на филийки лук, а върху него се сипва с лъжица от сместа....
Чорба с праз лук
Чорба с праз лук
Сложете олиото и маслото да сгрее в тенджерата. Нарежете на малки кубчета картофите и изсипете в тенджерата. Надробете на ситно праз лука и...
Ризото с праз лук
Ризото с праз лук
Загрейте маслото и олиото в съд с дебело и широко дъно. Добавете ситно скълцания праз лук и го задушете за 5-6 минути. След като омекне...
Извара с праз лук
Извара с праз лук
Режем лука на ситно, след това го слагаме да се запържи с олио и малко вода, като го бъркаме да не залепне. След като е готов, се маха от...
Пурички с праз лук
Пурички с праз лук
2
Изчистваме, измиваме и нарязваме праза на парченца с дебелина 1 см. Задушаваме с половината олио и сол при непрекъснато бъркане, оставяме да...
Как да съхраняваме чесън и лук
Как да съхраняваме чесън и лук
Старият метод да се съхранява лук в чорапи и чорапогащи, работи добре и до днес, ако имате килер. Тъканите или хартиените торби също са ...
Как правилно да съхраняваме лук вкъщи
Как правилно да съхраняваме лук вкъщи
. Обеленият лук може да се съхранява в хладилник до две седмици, а нарязаният - 7-10 дни. Как правилно да съхранявате шалот? ...
Скумрия плакия с праз лук
Скумрия плакия с праз лук
Почистете и нарежете праза на ситно. Почистете и рибата. Нарежете я на шайби. Посолете с малко сол и я наредете в тавичка. В дълбок тиган...

Рейтинг

3.9
Общо 7 гласували
5 3
4 1
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: