Карфиол Калории

Разгледай всички 74 кулинарни идеи относно карфиол калории в Готвач.бг.
КарфиолКарфиол
5
. карфиол съдържат 28.52 калории. Карфиолът е богат на провитамин А, пантотенова и никотинова киселина, фолиева киселина и витамин К...
Как се изгарят калорииКак се изгарят калории
1
енергията на човешкото тяло. Храната, която ядем ни набавя калориите посредством протеини, въглехидрати и мазнини. Как се горят калории...
Калории в зеленчуцитеКалории в зеленчуците
Зеленчуците са с ниско съдържание на мазнини, много ниско съдържание на калории и високо съдържание на фибри. Те също така са богати на...
Калории в плодоветеКалории в плодовете
. Плодовите калории са нищо в сравнение с калориите в традиционните храни, които похапваме за закуска или десерт. Едни от най-добрите съвети...
Калории в сиренатаКалории в сирената
3
, техните калории и съдържание на мазнини: „Едам” е холандско сирене с леко жълт цвят и обикновено се продава, обвито в парафин с червен цвят. Има...
Карфиол панеКарфиол пане
3
Измития карфиол, накъсан на розички сложете да се свари на пата за 5 минути. След това го оставете да се поохлади. Разбийте яйцата и...
Пържен карфиолПържен карфиол
Накиснете карфиола в купа с подсолена вода. Разбийте яйцата и след това прибавете брашното. Разбъркайте добре, за да получите тесто...
Стерилизиран карфиолСтерилизиран карфиол
Карфиолът се измива и разделя на розички. Пълни се в буркани, като се натъпква, за да побере повече. На един компотен буркан се слага 1 с.л...
Запечен карфиолЗапечен карфиол
свареният карфиол и се долива течна сметана. Накрая се подправя със сол и накълцан магданоз. Всичко се разбърква много добре. Сместа се пече в тавичка на 190 гр. за около 40 минути....
Пълнен карфиолПълнен карфиол
В голяма тенджера сипете около литър и половина вода. Посолете я и когато заври водата сложете вътре цялата глава карфиол. Не я дръжте...
Супа карфиолСупа карфиол
1
останалия карфиол и разбъркайте. Доварете за известно време и застройте супата с разбитите яйца и кисело мляко....
Карфиол сосКарфиол сос
Във водата в която е вряла глава карфиол, се прибавя брашно, натрошено сирене, жълтъка, лимон, черен пипер и масло. Парченцата карфиол се нареждат в соса поднесен в чиния....

Рейтинг

3.5
Общо 6 гласували
5 1
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: