Консервиране на Копър

Разгледай всички 74 авторски предложения относно консервиране на копър в Готвач.бг.
КопърКопър- Копърът има антибактериално действие; - Копърът спомага за предотвратяване на костната загуба; Копърът като много отличен източник на калций...
Консервиране на морковиКонсервиране на морковиЛесен начин за съхраняване на морковите е консервирането....
Консервиране на патладжаниКонсервиране на патладжаниМожете да консервирате и пържен патладжан с малко чесън – без никакви останали зеленчуци....
Консервиране чрез осоляванеКонсервиране чрез осоляванеОсвен копър и магданоз така може да се консервират зелен лук, пресен риган, босилек....
Консервиране на черешиКонсервиране на черешиИма много начини за консервиране на череши....
Консервиране на рибаКонсервиране на рибаМожете да я консервирате и дълго време да се наслаждавате на вкуса й....
Консервиране на гювечКонсервиране на гювечНачините на консервиране на зеленчуци за гювеч са два – замразяване и стерилизиране....
Консервиране на маслиниКонсервиране на маслиниИма много традиционни методи за консервиране на храни, които ограничават енергийните суровини и намаляват въглеродния отпечатък....
Технологията на консервиранеТехнологията на консервиранеНадали можем днес да си представим времето, когато консервирането все още не е било открито, защото именно чрез технологията на консервиране можем...
Консервирана скумрияКонсервирана скумрияОцетът се кипва с 2 ч.ч. вода и солта и в кипящатата течност се слага рибата да поври 5-6 минути. СЛед това рибата се изважда и се реди в буркани...
Консервирани печуркиКонсервирани печуркиМахнете пънчетата на почистените гъби и във всяка вдлъбнатина поставете по малко олио и сол. Наредете ги в тава и ги сложете в умерена фурна, докато...
Консервирана каракудаКонсервирана каракудаПо тази рецепта може да се консервира всякаква риба като платика, скобар, а може и да е мешана....

Рейтинг

4.2
Общо 5 гласували
5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: