Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
в рецепти
в статии
във форума
в магазина
1
Вход
gotvach.bg
»
Избрани Колекции
»
Панирани Миди
Панирани Миди
Прегледай всички
74
избрани предложения за
панирани миди
в Готвач.бг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панирани миди
2
Мезета
тин
Измитите и остъргани
миди
варим с малко вода и сол, докато се отворят черупките. Вадим
мидите
от тях и почистваме....
Лесни панирани миди
Стоянка Русенова
Поставяме
мидите
в готовата марината и оставяме така за около 30 минути....
Панирани пържени миди
Кристина Черникова
След това ги изваждате от маринатата ги и ги
панирате
в смес от разбити яйца и брашно. После ги овалвате в галета и ги пържите в гореща мазнина....
Миди
Rosi Trifonova
Избор и съхранение на
миди
Пресните черни
миди
са лъскави и плътно затворени....
Панирани вкусотийки на фурна
1
Пламена Младенова
Всеки знае как се
панира
. Има много варианти за това....
Идеи за панирани хапки
Жана Г.
Перфектен десерт са и
панираните
бананови хапки....
Панирани миди на шишче
Ivana Krasteva-Pieroni
Поднесете
панираните
миди
на шишче топли с купичка млечно-чеснов сос! Да ви е сладко!...
Панирани миди с бира
2
ВИЛИ-Виолета Матева
Мидите
се измиват и почистват....
Панирани миди с вино
Марина Норд
Мидите
се остъргват и се измиват с четка в прясна вода, след което се пускат в кипяща подсолена и подкиселена с оцета вода, заедно с дафиновия лист...
Пържени панирани миди в тесто
2
Ваня Величкова
Изчистените
миди
се изваждат от черупките и се задушават за кратко. Готовите
миди
се изстудяват и се подправят със зехтин и лимоновия сок....
Панирани миди в бирена панировка
1
Rosi Stoyanova
Подсушете
мидите
. Топвайте по 10-тина
миди
в панировката и ги пържете до златисто – 1-2 минути....
Панирани миди с паста Патафри
Добринка Петкова
Размразете
мидите
, ако са пресни ги, сварете в подсолена вода....
‹ Назад
1 от 7
Напред ›
Сподели във Facebook
Рейтинг
5
Общо
3 гласували
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0
Дай твоята оценка:
Свързани резултати
‹
›
Панирани Миди с Бира
Миди Варени
Замразени Миди
Готвени Миди
Пържени Миди
Миди Пане
Миди Задушени
Миди Натюр
Панирани Кашкавалчета
Панирани Сандвичи
Какво ново
‹
›
Пчелна пита - за какво се консумира?
Кога се пие чай от копър?
Листа от папая - как да ги използваме
Всичко за провансалската кухня
Тефлонови съдове - за и против
Топено Сирене - какво трябва да знаем
От другите сайтове
Панирани Пържоли
Панирани Крилца
Панирани Кашкавалчета
Панирани Хапки
Панирани Гъби
Панирани Филенца
Миди Сен Жак
Миди със сос Алфредо
Варени Миди с черупка
Пълнени Миди с Ориз