Панирани Миди

Прегледай всички 11 избрани предложения за панирани миди в Готвач.бг.
Панирани миди
Панирани миди
2
Измитите и остъргани миди варим с малко вода и сол, докато се отворят черупките. Вадим мидите от тях и почистваме. Слагаме ги в маринатата...
Лесни панирани миди
Лесни панирани миди
Почистваме мидите много добре. В съд поставяме виното, лимоновия сок, олиото, солта и разбъркваме добре. Поставяме мидите в готовата ...
Панирани пържени миди
Панирани пържени миди
. олио и наситнен магданоз. След това ги изваждате от маринатата ги и ги панирате в смес от разбити яйца и брашно. После ги овалвате в галета и ...
Панирани миди с бира
Панирани миди с бира
2
Мидите се измиват и почистват. В тиган се загрява олио, сипват се мидите и магданозът, без да се реже, и се задушава с капак за 3 минути, ...
Панирани миди с вино
Панирани миди с вино
Мидите се остъргват и се измиват с четка в прясна вода, след което се пускат в кипяща подсолена и подкиселена с оцета вода, заедно с дафиновия...
Панирани миди с паста Патафри
Панирани миди с паста Патафри
белтъците и разбъркайте внимателно. Добавете сол и черен пипер на вкус. Взимате мида, потапяте в панировката и я пускате в загрята мазнина до...
Панирани миди в бирена панировка
Панирани миди в бирена панировка
дълбок тиган. Подсушете мидите. Топвайте по 10-тина миди в панировката и ги пържете до златисто – 1-2 минути. Прехвърляйте ги на кухненска ...
Пържени панирани миди в тесто
Пържени панирани миди в тесто
2
Изчистените миди се изваждат от черупките и се задушават за кратко. Готовите миди се изстудяват и се подправят със зехтин и лимоновия сок...
Панирани миди с чесново-млечен сос
Панирани миди с чесново-млечен сос
Панираме мидите в брашно, яйце, брашно и пържим в силно нагорещена мазнина до получаванe на златиста коричка. За сос е необходимо да...
Панирани миди с два вида сос за топене
Панирани миди с два вида сос за топене
Мидите се измиват и подсушават. Чесънът се счуква на кашица с малко сол. Яйцата се разбиват със зехтина и две щипки сол. Мидите се...
Миди
Миди
по-малко популярни от черните миди са мидите Сен Жак. Те за значително по-големи и по-месести и се предлагат от края на септември до май...

Рейтинг

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: