Gotvach.bg»Избрани Колекции»Руски Десерт Пасха
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Желатинът се накисва в 2 чаши преварена охладена вода за 40 минути. Загрява се на водна баня до разтваряне и се оставя да се охлади.
Белтъците...

Останалата част от вътрешността на ананаса се реже на ситни кубчета и с тях се украсява десертът. Накрая се поръсва с настърган на едро шоколад....

Според руски диетолози най-вероятно в древността са измислили този десерт като преход от постите към по-мазните храни....

Сметаната, изварата и захарта разбъркайте много добре и добавете яйцата при непрекъснато разбъркване. Прибавете размекналото се масло и сложете всичко...

Сметаната се смесва с яйцата. Млякото се загрява на бавен огън, докато кипне. Във врящото мляко на тънка струйка се налива сметаната.
Загрява...

Един от най-древните християнски десерти и истинска украса за всяка празнична маса през Светлото Христово Възкресение е изварената пасха....

Освен козунака и яйцата, традиционен славянски атрибут за Великденската трапеза е изварената пасха. Най-лесно е приготвянето на сурова пасха....

Измийте краставичките, подрежете краищата им и ги накиснете за няколко часа в солена вода.
Подредете корнишоните плътно в буркани, залейте ги...

Каймата се омесва с настъргания картоф, едното яйце, стафидите, ореховите ядки, настърганата лимонова кора, черен пипер и сол на вкус.
От сместа...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: