Добруджански сач

Добруджански сач

3

нашето ястие, а бялото вино ще направи месото крехко. Така приготвения сач печем 30 минути на 180 градуса. Малко преди да е готово нашето...

1

Ястия на Глинен сач

Разгледай всички 44 авторски предложения за ястия на глинен сач в Готвач.бг.
Вегетариански сач

Вегетариански сач

3

Почистете зеленчуците и ги нарежете подходящо. Сложете сача на котлона/студен сач - студен котлон, намажете го с масло и сложете морковите...

Комитски сач

Комитски сач

3

, се добавят доматите, нарязани на малки парченца. Готовото ястие се поръсва с подправките. Разбърква се добре и се поръсва с настърган кашкавал....

Летен сач

Летен сач

Смесете лимоновия сок с малко олио и добре разбийте. Посолете пилешкото месо, поръсете го с черен пипер и го намажете с лимонения дресинг. След...

Калугерски сач

Калугерски сач

Филето се нарязва на кубчета и се изпържва в намаслен тиган. Прибавят се нарязания на полумесеци лук и гъби и нарязаният на кръгчета суджук...

Хайдушки сач

Хайдушки сач

Пилешките филета се разрязват наполовина като малки пържолки, овкусяват се с къри и соев сос и се оставят да престоят в хладилник 1 час...

Мешан сач

Мешан сач

2

Всички меса се мариноват за около 4 часа в смес от вода, олио, соев сос, нарязания на едро чесън и розмарина. Загрейте намазнения сач и...

Пилешки сач

Пилешки сач

полумесеци, а картофите - на тънки филии, след като ги обелите. Върху загряния сач сипете пилешкото, разбъркайте, докато се запържи равномерно...

Постен Сач

Постен Сач

1

зеленчуците върху сача, като добавите царевицата и маринованите гъби. Добавете 1-2 с.л. от гъбената марината. Сложете студеният сач в студена фурна...

Комбиниран сач

Комбиниран сач

Нарежете двата вида месо на кубчета, наденицата - на колелца, лука и чушките - на шайби, гъбите - на филийки. Сложете сача на котлон, сипете...

Пилешки дреболии в сач

Пилешки дреболии в сач

печурките и ги нарежете на едро. В сач изсипете всички съставки, поръсете с подправките по ваш вкус, залейте с 100 мл. вода. Печете на 220 градуса с капака на сача за около 20 мин. и още 20 мин. без капак....

Какво е сач?

Какво е сач?

Сачът представлява глинен съд, на който може да се приготвят както зеленчуци, така и месото. Храната, приготвена на сач, е изключително вкусна...

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: