Ястия с Гъска

Прегледай всички 63 авторски предложения за ястия с гъска в Готвач.бг.
Гъши пастетГъши пастетГъшият дроб се се почиства, измива и подсушава. Покрива се със сметана и се оставя да престои така тридесет минути. Лукът се нарязва на едро и се...
Печена гъскаПечена гъскаТака получената смес се кипва за 3-4 минути на котлона и се поднася заедно с гъската....
Пълнена гъскаПълнена гъскаПечете пълнената гъска около 2 часа в умерена фурна....
Задушена гъскаЗадушена гъскаИзчистете и измийте гъската. Нарежете я на парчета, които изпържете в мазнина в тиган с незалепващо покритие....
Домашен гъши пастетДомашен гъши пастетНарязваме си на много ситно главата лук. Разтапяме си маслото в тиган и към него добавяме лука, като готвим за 30 минути при непрекъснато бъркане...
Класически гъши пастетКласически гъши пастетПочистете и нарежете на ситно лука и чесъна. Дробчетата почистете, хубаво измийте и подсушете. Оваляхте ги в брашно и изтупайте излишното количество...
Пържен Гъши ДробПържен Гъши ДробДробът се нарязва на филета с дебелина 2 см, докато е студен, току-що изваден от хладилника. Използва се много остър нож, с помощта на който също...
Гъска със зеленчуциГъска със зеленчуциНарязваме месото на порции и ги сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. След това го изваждаме и го изпържваме за малко в маслото....
Сарми от гъскаСарми от гъскаИзмиваме месото и го нарязваме на еднакви парчета. Задушаваме ги в мазнината до зачервяване. Изваждаме ги, посоляваме и поръсваме с червен и черен...
Коледна печена гъскаКоледна печена гъскаКогато месото е готово и получи хрупкава коричка, гъската се изважда и се слага в голямо плато или чиния....
Класическа печена гъскаКласическа печена гъскаГотовата гъска се изважда в подходящ съд и се прибира на топло....
Супа от гъскаСупа от гъскаЗастройте супата от гъска с яйцата и киселото мляко....

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: