Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


2

Шаранът се почиства и се измива хубаво. За предпочитане е да бъде над 3 кг и задължително да има люспи....

Пържете рибата на умерен огън, като внимавате да не прегаря панировката....

Шаранът се изчиства от люспите и хрилете. Прави се разрез откъм гърба и внимателно се изчистват вътрешностите /костите бодат/....

2

Когато сосът заври пускаме в него парчетата шаран.
Оставяме ястието да се вари около 30 минути на умерен огън....

Потапяме шайбите в получената смес и ги оставяме да се овкусят за 30 минути....

Тогава добавяте и шарана и прехвърляте в тава. Изпичате на фурна до готовност на рибата....

2
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 10
52
43
32
23
10
Дай твоята оценка: