Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Прасенцето се реже на порции, вари се около 2 часа на бавен огън и се посолява след това....

С тази смес се залива прасенцето и се оставя да се охлади 4 часа в хладилник....

Пълненото прасе се увива с дебел конец и се прехвърля в подходяща тава за печене, дъното на която е покрито с дървени пръчки....

Измиваме прасенцето и го натриваме със сол, черен пипер и лимонов сок отвътре и отвън....

Измиваме добре прасенцето и го оставяме да се изцеди за 2-3 часа. След това намазваме със сол, сока от лимона, горчица и доматеното пюре....

Хубаво се препържва всичко заедно и се овкусява със сол и черен пипер.
Прасенцето се пълни и се зашива....

1

5

След като се запържат, добавяме при тях отцедения варен ориз и сметаната....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: