Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Печено Прасенце

Как се Прави Печено Прасенце

Открий всички 22 авторски предложения за как се прави печено прасенце в Gotvach.bg.
Печено прасенце във фурнаПечено прасенце във фурнаПеченото прасенце във фурна е готов....
Варено прасенце с бял сосВарено прасенце с бял сос
Прасенцето се реже на порции, вари се около 2 часа на бавен огън и се посолява след това....
Пълнено прасенце по сръбскиПълнено прасенце по сръбски
Пълненото прасе се увива с дебел конец и се прехвърля в подходяща тава за печене, дъното на която е покрито с дървени пръчки....
Желирано прасенце по украинскиЖелирано прасенце по украински
С тази смес се залива прасенцето и се оставя да се охлади 4 часа в хладилник....
Пълнено прасенце по немскиПълнено прасенце по немски
Измиваме прасенцето и го натриваме със сол, черен пипер и лимонов сок отвътре и отвън....
Печено пълнено прасенцеПечено пълнено прасенце
Печеното пълнено прасенце е много вкусно....
Печено коледно прасенцеПечено коледно прасенце
Хубаво се препържва всичко заедно и се овкусява със сол и черен пипер. Прасенцето се пълни и се зашива....
Печено пияно прасенцеПечено пияно прасенце
Измиваме добре прасенцето и го оставяме да се изцеди за 2-3 часа. След това намазваме със сол, сока от лимона, горчица и доматеното пюре....
Варено прасенце с хрян по украинскиВарено прасенце с хрян по украински
С тази заливка се сервират парчетата прасенце....
Печено прасенце за Новогодишната трапезаПечено прасенце за Новогодишната трапеза
1
Прасенцето се измива хубаво и се подсушава. Отвътре се правят леки разрези, но не се пробива прасенцето....
Ефектни хлебчета Прасенца с пълнежЕфектни хлебчета Прасенца с пълнеж
5
Внимателно завиваме и оформяме телцето на "прасенцето" - не трябва да има пукнатини, за да не излезе плънката при печенето....
Хлебни прасенца с телешко вареноХлебни прасенца с телешко варено
След като тестото е готово, разделяме го на 4, като от всяка част отделяме по малко за ушички и опашка на прасенцето....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: