Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Говеждо месоГовеждото месо е известно като храна още от незапомнени времена. Римляните, германците и картагенците са отглеждали рогат добитък и са го използвали...
Биволско месо
Биволското месо се добива от едри бозайници, наречени биволи. Към този род се причисляват множество видове, някои от които вече са изчезнали. Също...
Да си мариноваме шпротиМоже да се осолява, замразява, консервира и маринова.
Ако искате да си направите домашно мариновани шпроти, вижте следните две рецепти....
1
Как да мариноваме пуйка
После изпечете мариновата пуйка;
- Друга вкусна марината за пуешко е с топено сирене, червен пипер, 1 с.л. зехтин, бяло вино, сок от лимон....
Как да мариноваме моркови
Много вкусни и ароматни стават маринованите моркови, както и глазираните....
Как се правят мариновани плодове за сладкиши и меса
Всеки знае как и с какво да маринова месо или зеленчуци, но е малко известен фактът, че на мариноване подлежат и плодовете....
Изпитани рецепти за мариноване на риба
сандвич за закуска, като предястие за обяд или директно за вечеря, тя е лесна за използване стига да знаете предварително как да си я мариновате...
Тайната на вкусните мариновани зеленчуци
Маринованите зеленчуци стават златисти и много вкусни.
Маринованите зеленчуци се приготвят и без печене....
Глазиране на месо
Глазирането е повърхностен, краткотраен процес на предаване на топлина, при който трябва да се има предвид цялата повърхност на продукта.
За да...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
53
43
30
22
10
Дай твоята оценка: