Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешка кавърма с виноНакрая се сгъстява с размитото брашно с малко вода и след 3 минути кавърмата е готова. Добър апетит !...
Пилешка кавърма на сач
Пилешкото филе се нарязва на плоски парчета. Мариноват се в оцета, меда, копъра и солта. Пекат се на сач с маслото.
След пилешкото месо се задушават...
Пилешка кавърма с гарнитураМесото и лукът се нарязват и запържват, докато месото поомекне.
Преди да се свали от котлона, се добавя доматеното пюре, черният пипер и солта...
1
Пилешка кавърма по селскиСлед около 15-20 мин. се добавя червен пипер и кавърмата се отстранява от огъня.
Поръсвате пилешката кавърма с пресен магданоз....
2
Пилешка кавърма с гъбиСлед около 5 минути се добавят и подправките към кавърмата.
При сервиране пилешката кавърма с гъби се поръсва с магданоз.
Приятен апетит!...
1
Най-вкусната Пилешка Кавърма
Пилешката кавърма се оставя да къкри 40 минути.
Сосът се сгъстява с 1 ч.л. нишесте.
Пилешката кавърма се поднася с варен ориз....
Пилешка кавърма с празПредставям ви рецепта за пилешка кавърма с праз.
Първо сварявате бяло пилешко месо. Запазете бульона. Накъсвате месото на конци....
3
Пилешка кавърма с доматено пюреПилешките гърди се почистват от излишната мазнина и се нарязват на жулиени. Чушките се почистват и също се нарязват на жулиен.
С лука се процедира...
1
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
52
44
32
21
10
Дай твоята оценка: