Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешка Кавърма

Пилешка Кавърма

Открий всички 24 избрани предложения за пилешка кавърма в Gotvach.bg.
Пилешка кавърма с виноПилешка кавърма с виноНакрая се сгъстява с размитото брашно с малко вода и след 3 минути кавърмата е готова. Добър апетит !...
Пилешка кавърма на сачПилешка кавърма на сач
Пилешкото филе се нарязва на плоски парчета. Мариноват се в оцета, меда, копъра и солта. Пекат се на сач с маслото. След пилешкото месо се задушават...
Пилешка кавърма с гарнитураПилешка кавърма с гарнитура
1
Месото и лукът се нарязват и запържват, докато месото поомекне. Преди да се свали от котлона, се добавя доматеното пюре, черният пипер и солта...
Пилешка кавърма по селскиПилешка кавърма по селски
2
След около 15-20 мин. се добавя червен пипер и кавърмата се отстранява от огъня. Поръсвате пилешката кавърма с пресен магданоз....
Пилешка кавърма с гъбиПилешка кавърма с гъби
1
След около 5 минути се добавят и подправките към кавърмата. При сервиране пилешката кавърма с гъби се поръсва с магданоз. Приятен апетит!...
Най-вкусната Пилешка КавърмаНай-вкусната Пилешка Кавърма
Пилешката кавърма се оставя да къкри 40 минути. Сосът се сгъстява с 1 ч.л. нишесте. Пилешката кавърма се поднася с варен ориз....
Пилешка кавърма с празПилешка кавърма с праз
3
Представям ви рецепта за пилешка кавърма с праз. Първо сварявате бяло пилешко месо. Запазете бульона. Накъсвате месото на конци....
Пилешка кавърма на фурнаПилешка кавърма на фурна
След като изкараме сача, поръсваме кавърмата с магданоз и сервираме....
Пилешка кавърма в гювечеПилешка кавърма в гювече
1
Пилешка кавърма в гювече сервирайте с пърленките на дядо....
Пикантна пилешка кавърма в гювечетаПикантна пилешка кавърма в гювечета
Да ви е сладко с моята пилешка кавърма в гювече!...
Пилешка кавърма в шункови кошничкиПилешка кавърма в шункови кошнички
Пилешката кавърма в шункови кошнички е много вкусна....
Пилешка кавърма с доматено пюреПилешка кавърма с доматено пюре
1
Пилешките гърди се почистват от излишната мазнина и се нарязват на жулиени. Чушките се почистват и също се нарязват на жулиен. С лука се процедира...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 9
52
44
32
21
10
Дай твоята оценка: