Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Извадете готовия козунак върху решетка, за да се охлади.
Рецептата е на Лабрекс от кулинарната тема Опитайте! Вкусно е! в Бг-мама....

5

3

За да бъде великденският козунак не само вкусен и пухкав, но също така и красив, той трябва да се оплете, за да е наистина празничен....

Опитайте тази рецепта за вкусен сладкиш с козунак и ванилов крем и ще искате да си я приготвяте всеки ден, а вашите гости ще бъдат очаровани!...

Ако имате нужда от още вдъхновение, разгледайте още подбрани вкусни идеи със сух козунак....

Важна тайна за постигането на съвършения козунак е смесването на два вида мазнини – растителна и животинска....

5

Все повече хора преоткриват италианския козунак и си го приготвят за различни празници и поводи....

5
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: