Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусен козунак, приготвен в хлебопекарнаИзвадете готовия козунак върху решетка, за да се охлади.
Рецептата е на Лабрекс от кулинарната тема Опитайте! Вкусно е! в Бг-мама....
Как да оплетем козунак
За да бъде великденският козунак не само вкусен и пухкав, но също така и красив, той трябва да се оплете, за да е наистина празничен....
Вкусен домашен козунак с лимонова кораПравят се фитили и се оплитат на плитки, като се оформят 4 козунака....
3
Съвети при печене на козунак
Важна тайна за постигането на съвършения козунак е смесването на два вида мазнини – растителна и животинска....
Да си направим домашен козунакЗарадвайте вашите близки и приятели с домашно приготвен козунак.
Как да си направим домашен козунак? Вижте нашето предложение!...
5
Панетоне - италиански козунак за Коледа
Все повече хора преоткриват италианския козунак и си го приготвят за различни празници и поводи....
Тайната на вкусния домашен козунакСамо това гарантира, че козунакът ще бъде наистина вкусен и красив на вид....
5
Идеи за сладкиши със сух козунак
Не бива обаче да се изхвърлят, с малко въображение сухите козунаци стават приятни и вкусни козуначени десерти, които отново радват окото и небцето...
Рецепти за бърз и пухкав козунакВкусен козунак
Необходими продукти: 500 г брашно, 150 г пудра захар, 20 г прясна мая или 2 и 1/4 ч. л. суха мая, 125 г (1/2 ч. ч.) разтопено краве...
1
Кулинарни техники при месенето на козунак
Те са най-важни за вкуса и качеството на вашия козунак.
Оставете брашното, яйцата и захарта от вечерта на стайна температура....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: