Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Готвене на Праз

Готвене на Праз

Разгледай всички 55 подбрани съвети относно готвене на праз в Gotvach.bg.
Каша с празКаша с празНарежете праза на ситно и го задушете без мазнина в малко вода и сол. Когато омекне прибавете брашното и олиото, запържете до зачервяване. Долейте...
Чорба от празЧорба от праз
Изчистете и измийте праза, нарежете го ситно и сложете да се вари в кипяща и подсолена вода. Добавете предварително обелените, измити и нарязани...
Праз на фурнаПраз на фурна
Нарязвате на ситно праза, прибавяте ориза, размитото в студена вода брашно, смления черен пипер, разбърканото в малко вода доматено пюре. Посолявате...
Кюфтета от празКюфтета от праз
Празът се нарязва на парчета, слага се да се посвари, след което се пресова. Към него се прибавят яйцата и предварително накиснатия във вода и отцеден...
Леща с празЛеща с праз
Поднесете лещата с праз, подправена с чубрица и оцет....
Чушки с празЧушки с праз
1
По желание може да залеете пълнените чушки с праз с разреден с вода зелев сок....
Баница с празБаница с праз
2
Поръсете с мазнина и печете до почервеняване баница с праз!...
Разядка с празРазядка с праз
1
Разядката с праз е готова....
Kюфтета с празKюфтета с праз
Кюфтетата с праз са много вкусни....
Воденички с празВоденички с праз
Праз лукът се нарязва на ситно....
Яхния с празЯхния с праз
Изчистеният праз нарязваме на дълги парчета и изпържваме в горещо масло....
Лучник с празЛучник с праз
Замесва се тестото: Брашното се пресява и се прави кладенче. В кладенчето слагаме солта, яйцата и маята. Киселото мляко го разреждаме с 100 мл...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
53
43
32
21
10
Дай твоята оценка: