Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Готвене на Праз

Готвене на Праз

Разгледай всички 55 подбрани съвети относно готвене на праз в Gotvach.bg.
Разядка с празРазядка с празРазядката с праз е готова....
Бюрек с празБюрек с праз
Печете бюрек с праз на 180 градуса до готовност....
Тутманик с празТутманик с праз
1
След като е готов, тутманикът с праз се поръсва с малко вода и се покрива с вестник и кърпа за 5 минути. Тутманикът се сервира топъл....
Праз с маслиниПраз с маслини
Веднага добавете праза, нарязан на едри колелца, и 500 мл топла вода....
Кюфтенца от празКюфтенца от праз
Сосът се прибавя към праза. Разбива се яйцето със сол и бял пипер и се прибавя към готовата смес....
Лучник с празЛучник с праз
Замесва се тестото: Брашното се пресява и се прави кладенче. В кладенчето слагаме солта, яйцата и маята. Киселото мляко го разреждаме с 100 мл...
Салата от празСалата от праз
Салата от праз се поръсва с настъргания кашкавал....
Топеница с празТопеница с праз
Добавя се ситно нарязания праз. Овкусява се с подправките и се разбърква добре. Настъргваме сиренето отгоре....
Праз по кюстендилскиПраз по кюстендилски
В същата мазнина задушаваме нарязаните на ленти чушки и ситно нарязания праз. Добавяме месото, поръсваме с черен, червен пипер и сол....
Праз със сливиПраз със сливи
Когато ястието заври, се добавят нарязаните сини сливи и праз лук. Ястието се посолява, добавя се и захарта и се вари на тих огън до готовност....
Каша с празКаша с праз
2
Нарежете праза на ситно и го задушете без мазнина в малко вода и сол. Когато омекне прибавете брашното и олиото, запържете до зачервяване....
Картофи с празКартофи с праз
В сгорещеното олио задушете лука и ситно нарязаните бели части на праза. Прибавете брашното, разбъркайте, залейте с врялото мляко и бульона....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
53
43
32
21
10
Дай твоята оценка: