Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

Сосът се прибавя към праза.
Разбива се яйцето със сол и бял пипер и се прибавя към готовата смес....

Замесва се тестото:
Брашното се пресява и се прави кладенче. В кладенчето слагаме солта, яйцата и маята.
Киселото мляко го разреждаме с 100 мл...

Добавя се ситно нарязания праз.
Овкусява се с подправките и се разбърква добре.
Настъргваме сиренето отгоре....

В същата мазнина задушаваме нарязаните на ленти чушки и ситно нарязания праз.
Добавяме месото, поръсваме с черен, червен пипер и сол....

Когато ястието заври, се добавят нарязаните сини сливи и праз лук. Ястието се посолява, добавя се и захарта и се вари на тих огън до готовност....

2

В сгорещеното олио задушете лука и ситно нарязаните бели части на праза. Прибавете брашното, разбъркайте, залейте с врялото мляко и бульона....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
53
43
32
21
10
Дай твоята оценка: