Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Каша с празНарежете праза на ситно и го задушете без мазнина в малко вода и сол.
Когато омекне прибавете брашното и олиото, запържете до зачервяване. Долейте...
1
КашиЧорба от праз
Изчистете и измийте праза, нарежете го ситно и сложете да се вари в кипяща и подсолена вода.
Добавете предварително обелените, измити и нарязани...
Праз на фурна
Нарязвате на ситно праза, прибавяте ориза, размитото в студена вода брашно, смления черен пипер, разбърканото в малко вода доматено пюре.
Посолявате...
Кюфтета от праз
Празът се нарязва на парчета, слага се да се посвари, след което се пресова. Към него се прибавят яйцата и предварително накиснатия във вода и отцеден...
Лучник с праз
Замесва се тестото:
Брашното се пресява и се прави кладенче. В кладенчето слагаме солта, яйцата и маята.
Киселото мляко го разреждаме с 100 мл...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
53
43
32
21
10
Дай твоята оценка: