Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Праз по кюстендилскиВ същата мазнина задушаваме нарязаните на ленти чушки и ситно нарязания праз.
Добавяме месото, поръсваме с черен, червен пипер и сол....
Скумрия с праз
Почистваме рибата и я осоляваме. Нареждаме я в намаслен йенски съд.
Добавяме лука и праза и дръжките от копъра.
Залива със смес от 2 с.л. лимон...
Пържоли с праз
Подправките се вземат и се смесват в една купичка.
Внимателно една по една пържолите се наръсват с подправките и се нареждат една върху друга,...
Мръвки с праз
Щом поомекне добавете нарязания лук, праз и морков и дафиновите листа.
Залейте с виното похлупете и оставете така за 30 минути....
Праз с булгур
Нарежете праза на колелца и домата на малки пърченца и ги задушете в олиото и малко вода. Прибавете червения пипер, булгура и вода. Варете ястието...
Праз с картофиОбелете картофите и ги нарежете на средни кубчета. Праза накълцайте на по-едро и сложете да се задуши в загрятата мазнина.
Щом омекне, сипете...
2
Суфле с праз
Почистете праза, нарежете го възможно най-ситно и го бланширайте в кипяща вода. След това го оставете хубаво да се отцеди.
На дъното на намазнена...
Teлешко с праз
Щом поомекне леко добавете нарязания праз, чесън, объркайте и прибавете настърганите или нарязани ситно домати....
Дробчета с праз
Почистете добре дробчетата. Загрейте 60-80 г мазнина и сложете да се запържат. Щом сменят цвета си, долейте виното и оставете да къкрят така до полуготовност...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
53
43
32
21
10
Дай твоята оценка: