Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Готвене на Праз

Готвене на Праз

Разгледай всички 55 подбрани съвети относно готвене на праз в Gotvach.bg.
Праз по кюстендилскиПраз по кюстендилскиВ същата мазнина задушаваме нарязаните на ленти чушки и ситно нарязания праз. Добавяме месото, поръсваме с черен, червен пипер и сол....
Скумрия с празСкумрия с праз
Почистваме рибата и я осоляваме. Нареждаме я в намаслен йенски съд. Добавяме лука и праза и дръжките от копъра. Залива със смес от 2 с.л. лимон...
Пържоли с празПържоли с праз
Подправките се вземат и се смесват в една купичка. Внимателно една по една пържолите се наръсват с подправките и се нареждат една върху друга,...
Мръвки с празМръвки с праз
Щом поомекне добавете нарязания лук, праз и морков и дафиновите листа. Залейте с виното похлупете и оставете така за 30 минути....
Праз с булгурПраз с булгур
Нарежете праза на колелца и домата на малки пърченца и ги задушете в олиото и малко вода. Прибавете червения пипер, булгура и вода. Варете ястието...
Праз с картофиПраз с картофи
2
Обелете картофите и ги нарежете на средни кубчета. Праза накълцайте на по-едро и сложете да се задуши в загрятата мазнина. Щом омекне, сипете...
Леща с празЛеща с праз
Поднесете лещата с праз, подправена с чубрица и оцет....
Чушки с празЧушки с праз
1
По желание може да залеете пълнените чушки с праз с разреден с вода зелев сок....
Суфле с празСуфле с праз
Почистете праза, нарежете го възможно най-ситно и го бланширайте в кипяща вода. След това го оставете хубаво да се отцеди. На дъното на намазнена...
Teлешко с празTeлешко с праз
Щом поомекне леко добавете нарязания праз, чесън, объркайте и прибавете настърганите или нарязани ситно домати....
Дробчета с празДробчета с праз
Почистете добре дробчетата. Загрейте 60-80 г мазнина и сложете да се запържат. Щом сменят цвета си, долейте виното и оставете да къкрят така до полуготовност...
Пита с празПита с праз
6
Питата с праз е еднакво вкусна, и топла и студена....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
53
43
32
21
10
Дай твоята оценка: