Gotvach.bg»Избрани Колекции»Готвене на Праз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тънкости при готвенето на праз лук
Една от тънкостите при готвенето на праз лук е, че когато го задушаваме, е важно да разбъркваме непрекъснато и да внимаване да не загори, защото праз...
Праз лук - много полезен зеленчук!
Често домакините се чудят какво да сготвят за вечеря. Зеленчукови ястия, пиле, риба, кюфтета и зърнените храни са най-често консумираните...
Какво да сготвя с праз?
Празът е една от основните храни на българина и е неизменна съставка в почти всяко ястие. Може да се намери почти през цялата година, но е най-популярен...
Как да си замразим праз
Студено е, а на нас ни се иска да похапнем от всичко и да излизаме колкото се може по-рядко. Разбира се, задълженията не ни позволяват да се отпуснем...
Повече праз, по-малко холестеролКогато използваме праз лук за готвене, неговият мек и сладък аромат го прави предпочитан сред представителите на семейството Алиум....
2
Вкусни постни манджи с праз
В българската традиционна кухня готвенето с праз също има дългогодишни традиции....
Как се задушава праз?
Празът е подходящ за много ястия - както месни, така и безмесни, тестени и други. В повечето от тях е нужно той да бъде задушен, тогава ароматът му...
Как се съхранява праз?
Праз лукът е много разпространен в нашата страна и намира приложение в редица рецепти. Празът е изключително ценен източник на витамин А и С, минерали...
Вкусотийки с праз за жълти стотинки
Когато настъпва есента, започваме леко да се натъжаваме, защото ще забравим за слънчевите селски домати от домашната ни градина, за свежите краставици...
Зимните салати с праз - постни и страшно апетитни!
Праз има навсякъде по пазари и магазини, което ни и вдъхнови да ви предложим рецепти за салата с праз. За да бъде още по-вкусна салатката, към нея...
Как по-дълго да съхраним праз?
Разгледай и другите ни рецепти с праз или научи никои хитрости за готвенето на праз....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
53
43
32
21
10
Дай твоята оценка: