Gotvach.bg»Избрани Колекции»Готвене на Праз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Една от тънкостите при готвенето на праз лук е, че когато го задушаваме, е важно да разбъркваме непрекъснато и да внимаване да не загори, защото праз...

2

1

В българската традиционна кухня готвенето с праз също има дългогодишни традиции....

Празът е подходящ за много ястия - както месни, така и безмесни, тестени и други....

Научете също какво можете да сготвите с праз, опитайте някоя от нашите рецепти с праз и научете как да си отглеждате праз в градината....

Нарязвате праза на пръчици с дължина от около 7- 8 см и набързо ги задушавате в малко масло....

Праз има навсякъде по пазари и магазини, което ни и вдъхнови да ви предложим рецепти за салата с праз....

Разгледай и другите ни рецепти с праз или научи никои хитрости за готвенето на праз....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
53
43
32
21
10
Дай твоята оценка: