Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Сготвя Манатарки

Как да Сготвя Манатарки

Разгледай всички 59 подбрани съвети за как да сготвя манатарки в Gotvach.bg.
Пуешко с манатарки на тиганПуешко с манатарки на тиганНакрая поръсете със ситно нарязан пресен магданоз и може да сервирайте това апетитно пуешко с манатарки на тиган. Бон Апети!...
Манатарки на тиган с маслоМанатарки на тиган с масло
1
Добър апетит с тези манатарки на тиган с масло!...
Ориз с манатарки на фурнаОриз с манатарки на фурна
Залейте гъбите с 420 мл вряща вода и ги оставете да престоят така 10 минути....
Ризото със сушени манатарки и шампанскоРизото със сушени манатарки и шампанско
Цялата сушена манатарка накисвам в 1 ч.ч. вода да омекне....
Кремсупа с манатарки и праз лукКремсупа с манатарки и праз лук
Поднесете кремсупата с манатарки и праз лук топла с хрупкави крутони. Да ви е сладко!...
Гъбена супа с манатарки и печуркиГъбена супа с манатарки и печурки
За мен лично е по-добре гъбите да се усещат. Поднасяме гъбената супа с манатарки и печурки с поръсен магданоз....
Задушени в масло манатарки с билкиЗадушени в масло манатарки с билки
Желателно е да консумираме гъбите до 24 часа, за да запазим максимално полезните им качества....
Телешко с манатарки и сушени доматиТелешко с манатарки и сушени домати
Манатарките и зеленчуците също се нарязват на ситно и се слагат при месото, без лютите чушлета (те се пържат отделно за гарнитура)....
Пуешки скалопини с манатарки и сметанаПуешки скалопини с манатарки и сметана
Пуешките скалопини с манатарки и сметана са готови....
Свински късчета с манатарки и празСвински късчета с манатарки и праз
Свинските късчета с манатарки и праз са готови....
Ароматни патладжани с манатарки и бешамелАроматни патладжани с манатарки и бешамел
Насладете се на тези ароматни патладжани с манатарки и Бешамел с подходящо питие и любим човек!...
Богати спагети с манатарки и пастърмаБогати спагети с манатарки и пастърма
Започнете спагети с манатарки и пастърма с приготвянето на соса....

Рейтинг

3.2
Общо гласували: 5
50
42
32
21
10
Дай твоята оценка: