Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Сготвя Манатарки

Как да Сготвя Манатарки

Разгледай всички 59 подбрани съвети за как да сготвя манатарки в Gotvach.bg.
Ризото с манатарки и сушени доматиРизото с манатарки и сушени доматиПоднасяме ризото с манатарки и сушени домати с чаша вино....
Свински късчета с манатарки и празСвински късчета с манатарки и праз
Свинските късчета с манатарки и праз са готови....
Ароматни патладжани с манатарки и бешамелАроматни патладжани с манатарки и бешамел
Насладете се на тези ароматни патладжани с манатарки и Бешамел с подходящо питие и любим човек!...
Ризото със сушени манатарки и шампанскоРизото със сушени манатарки и шампанско
Цялата сушена манатарка накисвам в 1 ч.ч. вода да омекне....
Кремсупа с манатарки и праз лукКремсупа с манатарки и праз лук
Поднесете кремсупата с манатарки и праз лук топла с хрупкави крутони. Да ви е сладко!...
Задушени в масло манатарки с билкиЗадушени в масло манатарки с билки
Желателно е да консумираме гъбите до 24 часа, за да запазим максимално полезните им качества....
Как се консервират манатарки?Как се консервират манатарки?
Салатата от гъби е най-често практикуваният начин за консервиране на манатарки. Ето една възможност за салата от манатарки....
Гъбена чорба с манатарки по карловскиГъбена чорба с манатарки по карловски
Гъбената чорба с манатарки по карловски е готова....
Печен боб с манатарки и сушени пиперкиПечен боб с манатарки и сушени пиперки
Печеният боб с манатарки и сушени пиперки е готов....
Манатарки с орехи и лук в маслоМанатарки с орехи и лук в масло
2
Махнете пънчетата на почистените гъби, но не до дъното им. Нарежете пънчетата на парченца и ги накиснете за 10 минути в гореща и подсолена вода, след...
Ароматна супа от пресни манатарки и тиквичкаАроматна супа от пресни манатарки и тиквичка
4
Заливат се с горещия гъбен бульон, пускаме клончетата мащерка, черния пипер и се оставят да врятт на слаб огън около 20 минути....
Манатарки в масло, мед и яйчен жълтъкМанатарки в масло, мед и яйчен жълтък
Трябва да останат мекички, не да изсъхват. Към края на готвенето сложете хамона и рабъркайте за кратко....

Рейтинг

3.2
Общо гласували: 5
50
42
32
21
10
Дай твоята оценка: