Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Печем Кекс
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да замразим нахутЕто как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как правилно да печем дивеч
Месото винаги се пече покрито, за да не изсъхва допълнително и се слага в предварително загрята фурна....
Тригуни Да си оближеш пръститеПечем на 200 градуса в загрята фурна за 15 минути. Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади....
1
Глазури за кекс
Всеки кекс е по-красив и по-вкусен, ако е украсен с подходяща глазура. Универсална е шоколадовата глазура, която се използва както за кексове, така...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който...
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Фурна - 200 градуса;
Мъфин форми или метални шоли за печене, две по 12 бр. едната форма....
1
Как да си направим домашна юфка
Печете я в предварително загрята на 190 °C фурна до златисто.
Вече знаете как да си направите домашна юфка.
Добър апетит!...
Как да печем различните видове месо?
Печете месото върху хартия за печене или върху нарязани зеленчуци....
Колко време се пече кекс?Стандартно кексът се пече около 40-50 минути в предварително загрята на 180 градуса (с вентилатор) или 200 градуса (без вентилатор)....
1
Как да съхраняваме кекс и домашни сладкиши
По специални поводи или годишнини приготвяме сладкиши и торти в изобилие. В крайна сметка това е основният символ на празника за повишаване на настроението...
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: