Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Сега ще разгледаме рецепта за гювеч със свинско.
Патладжанът се нарязва на парченца, посолява се и се оставя да си отдели черния цвят....

След това се отцеждат внимателно, връщат се на огъня и се изсушават при непрекъснато бъркане още 2-3 минути....

Когато рибата е готова, трябва да има достатъчно сос, с който да се сервира....

Долейте около 60-100 мл вода, покрийте тавата или гювеча с фолио и сложете да се пече за около 50 минути в загрята фурна....

Месото се нарязва на парченца и се задушава в олиото.
Добавя се нарязаният лук и малко вода....

Сложете гювеч във фурната и загрейте на 100 градуса (това се прави за да се темперира гювеча да не се спука)....

Ястието се залива с топла вода и се натрошава кубчето бульон.
Похлупва се с капак и се задушава до полуомекване на продуктите....

4

Поръсете с магданоз, сипете сместа в тавичка или гювеч или в гювечета и запечете до готовност....

След това в гювеча слагаме олио, сол, моркови и пресен лук, които предварително сме нарязали на кубчета....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: