Gotvach.bg»Избрани Колекции»Начини на Приготвяне на Раци
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Начини на Приготвяне на Раци

Начини на Приготвяне на Раци

Разгледай всички 12 избрани предложения за начини на приготвяне на раци в Gotvach.bg.
Как се приготвят рациКак се приготвят рациИма много различни начини за приготвяне на вкусни ястия с раци. Раците са перфектно мезе за бира....
Приготвяне на домашен кефирПриготвяне на домашен кефир
Това са тънкостите в приготвянето на домашен кефир....
Приготвяне на домашно ГХИПриготвяне на домашно ГХИ
Винаги купувам от магазина ГХИ, въпреки че във фризера ми задължително има 500 г поне домашно краве масло. На скоро обаче моя колежка каза, че...
РациРаци
Начин на приготвяне: Сварете пастата според указанията на опаковката и я отцедете....
Рулца от рациРулца от раци
2
Рачешките рулца се приготвят панирани, печени, дори на супа, но и самостоятелно, в суров вид са доста вкусни....
Как да приготвим рациКак да приготвим раци
Най-популярният начин за приготвяне на раци е варенето....
Варени рациВарени раци
Слагате вода на котлона да заври. Прибавете подправките и оставете няколко минути да ври. Добавяме изчистените раци във врящата вода и оставяме...
Какво съдържат рулцата от рациКакво съдържат рулцата от раци
20
Основен компонент на рулцата от раци не е месото от рачешки опашки, а пречистен рибен белтък, известен като сурими. Сурими се прави от месото на бяла...
Морски раци натюрМорски раци натюр
Изплакваме раците на течаща вода и с помощта на кухненска щипка или голяма лъжица ги хващаме и прехвърляме в тенджера, като внимаваме да не ни ухапят...
Ароматни речни рациАроматни речни раци
В дълбока тенджера поставяме вода горе-долу колкото да покрие раците изцяло. Добавяме солта и свежите подправки. Чесъна го обелваме и слагаме скилидките...
Суфле от рациСуфле от раци
Сварете раците и отделете месото им. Запържете брашното в мазнина, разредете го с прясно мляко и отдръпнете от котлона. Щом сместа се охлади,...
Супа от рациСупа от раци
3
Измийте и почистете раците, като махнете и средната перка на опашката. Сложете ги да се сварят във вряща вода с 1 чаена лъжичка оцет, парче морков...

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 8
53
45
30
20
10
Дай твоята оценка: