Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Омлет с гъши яйца и пръжкиРазбийте добре гъшите яйца и смесете със заквасената сметана.
Няма нужда да добавяте сол към здравословния омлет, тъй като пръжките са достатъчно...
Фоа гра натюр (Гъши дроб натюр)Дробът предварително се накисва за 10-12 часа в студена вода, след това се отцежда и внимателно се подсушава. С остър нож почистете всички жили. След...
1
Панакота от гъши дроб с ябълки
Нарежете обелените и почистени ябълки на малки парченца. Залейте със сладкото десертно вино, поръсете със захарта и канелата и сложете на умерен огън...
Бонбони от гъши дроб с шоколадова обвивкаРазтопете шоколада на водна баня.
Подгответе си овални формички за бонбоните и покрийте стените на формичките с шоколада. Излишното количество...
2
Желиран гъши дроб с ябълки и лук
Нарязаният на парчета гьши дроб и настърганите лук, ябълки и целина се задушават в маслото. Подправят се със солта и сока от лимоните.
След като...
Сен Жак в черупка с гъши дроб
Първата стъпка е да почистим добре мидите Сен Жак, ако са пресни. За целта ги отваряме внимателно с помощта на върха на ножа.
Премахваме едната...
Хапки с гъши дроб и карамелизирани ябълки
Обелете, почистете и нарежете ябълката на тънки парченца, полумесеци. Ще са ни нужни 4 големи или 8 по малки парчета. Сложете на един пласт в сгорещен...
Гъши дроб с мед и пресен лук
Ако сте закупили гъшия дроб на цяло блокче, трябва да го нарежете на филийки с дебелина около 1.5 см. За целта той трябва да е студен, защото така...
Пълнена гъска и задушена с кисело зеле
С така приготвената плънка пълним гъската и я зашиваме добре с конец....
Печена гъска с ябълки и сини сливи
Сложете печената гъска в голяма чиния или поднос и отстранете шишчетата и връвта. Извадете плънката и я изхвърлете....
Елзаски пай с гъши дроб и винено желе
Гъшият дроб се накисва в половин литър прясно мляко и се оставя за 6 часа на хладно. След това се измива много добре под течаща вода. Отцежда се,...
Ризото с микс от гъби и гъши дроб
Запържете ситно накълцаните лук, пресен чесън и морков в зехтина. Когато са почти готови добавете гъбите и щипка сол. Гответе още 3-4 минути, а през...
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: