Gotvach.bg»Избрани Колекции»Готвене на Риба без да Мирише
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Готвене на Риба без да Мирише

Готвене на Риба без да Мирише

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за готвене на риба без да мирише в Gotvach.bg.
Полезни съвети за готвене на рибаПолезни съвети за готвене на рибаКогато готвите морска риба, напръскайте я с оцет или лимонов сок преди термичната обработка – това отстранява силната миризма....
Премахване на миризма от риба в хладилникаПремахване на миризма от риба в хладилника
Упоритата миризма се абсорбира добре и от лук и лимон....
Риба ТонРиба Тон
1
Макар рибата тон да е по-често използвана консервирана, тя не може да се сравни с невероятната твърда, наситена и месеста текстура и вкус на прясната...
Риба ТрескаРиба Треска
1
Треската е една от най-масово употребяваните риби в почти цял свят. Ако не се консумира прясна или размразена, от нея се произвеждат много рибни продукти...
Риба МойваРиба Мойва
Готвене на риба мойва - Каплинът се обработва и съхранява по различни начини....
Риба мечРиба меч
Риба меч /Xiphias gladius/ представлява хищна риба от разред Бодлоперки /Perciformes/, която е особено популярно заради специфичния си външен вид....
Риба ПлатикаРиба Платика
Платиката е риба от семейство Шаранови, която се намира и в нашите водни басейни и е обичаен обект на спортния риболов. Това не е едра риба, тъй като...
Риба ФагриРиба Фагри
Липсва му натрапчивият мирис на риба и както останалите хищни риби почти няма кости....
Как да купуваме риба?Как да купуваме риба?
Много често се случва да подценяваме важната за здравето ни роля, касаеща консумацията на риба и морски дарове. Всъщност почти всички диетолози...
Как да си стерилизираме рибаКак да си стерилизираме риба
Рибата може да се съхранява дълго време, ако се стерилизира. За стерилизацията й се използват буркани, които предварително се измиват добре със сода...
Как да готвим риба тонКак да готвим риба тон
Рибата тон се приготвя по различен начин в различните кътчета на планетата. В Италия правят задушено от риба тон с картофи и червен пипер или пък...
Как да разпознаем добрата рибаКак да разпознаем добрата риба
Годната за готвене риба има светли и лъскави люспи, които се отделят трудно. Освен това хрилете й са яркочервени или розови....

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
54
41
30
22
10
Дай твоята оценка: