Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашно Производство на Бира
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашно Производство на Бира

Домашно Производство на Бира

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно домашно производство на бира в Gotvach.bg.
Специфики и производство на тъмната бираСпецифики и производство на тъмната бира
Както знаете, това са едни от основните продукти за производство на бира....
Как се прави домашна бираКак се прави домашна бираСлед два дни вашата домашна бира може да се пие....
Домашно пиле с пресни картофи, бира и много маслоДомашно пиле с пресни картофи, бира и много масло
2
Сварявам си леко порцийките пиле, които вече съм нарязала, тъй като е домашно и му трябва повечко време....
Как да си направим домашно приготвена бираКак да си направим домашно приготвена бира
7
Варивото накрая се превръща във вкусна домашно приготвена бира. Приготвянето обаче не е пълно само с ферментирането....
Как да си направим домашна джинджифилова бираКак да си направим домашна джинджифилова бира
На вашето внимание 2 рецепти за домашна джинджифилова бира, която да приготвите у дома....
Да си направим бира в домашни условияДа си направим бира в домашни условия
1
За приготвяне на домашна бира е необходим хмел. Най-добри са хмеловите шишарки с тъмножълт цвят. Те се сушат под навес....
Производство на горгонзолаПроизводство на горгонзола
1
Производството на Горгонзола започва, като към млякото се добавят ферменти и благородни плесени....
Производство на ПроволонеПроизводство на Проволоне
При производството му сгъстената част се нарязва на много дребно, загрява се и се разтегля, докато още е топла....
Производство на рокфорПроизводство на рокфор
Началото на производството е като при всяко друго сирене....
Производство на пармезанПроизводство на пармезан
Оказва се, че пармезанът всъщност е най-известното сирене в света – производството му много внимателно се контролира от Консорциума на производителите...
БираБира
Постепенно семейното производство отстъпило пред професионалното....
Производство на сирене КачокавалоПроизводство на сирене Качокавало
Производството на Качокавало започва рано сутрин, когато се загрява прясното мляко, току-що издоено от кравите....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: