Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Сготвим Традиционна Чорба от Леща
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


6

Ако е необходимо, се добавя още вода, според това дали обичате по-гъста или по-рядка супата от леща....

Сместа се добавя към лещата, добавя се сол и се вари 10 минути на среден огън....

Сварете лещата до омекване. Междувременно загрейте олиото и запържете ситно нарязания лук....

Тук е момента да добавите и пушен червен пипер, ако ще ползвате. Оставяме супата от леща да се вари още 5 минути....

Преди да изключите котлона, сипете наситнения пресен джоджен.
Сервирайте богатата леща чорба гореща....

16

Сварява се лещата и първата вода се изхвърля.
Добавя се олио и сол. Следва да добавите нарязания лук и подправките....

Оставете всичко да заври и супата от леща е готова.
Супата от леща Белуга се сервира гореща и се поръсва с пресен магданоз....

Това го правят, за да се сгъсти леко манджата и не е толкова водна самата супа от леща.
Оставете супата пет минути да къкри и изключете....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 6
51
43
30
22
10
Дай твоята оценка: