Gotvach.bg»Избрани Колекции»Какво е Топинг в Кулинарията
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Може да използвате този портокалов топинг както за сладкиши, така и за ястия с пилешко, пуешко и патешко....

Охладете топинга и ако искате можете да го пасирате, за да стане гладък или го оставете така. Сервирайте с палачинки, мелба или сладолед....

Варете и махайте пяната, След около половин час свалете готовия топинг от котлона и насипете в стъклени бурканчета....

Готовият топинг от мента се прехвърля в бутилка и се съхранява в хладилник без стерилизация....

Медът е изключително полезен и често се използва в кулинарията, тъй като придава на ястията чудесен вкус....

Ванилията се добавя в различни десерти. Правят се и алкохолни напитки с ванилия. Ако добавите ванилия в пудра захар, се получава много нежна и ароматна...

Върху тестото намазваме охладения кокосов топинг.
Печем на 180 градуса за около 30 минути. Сладкишът с кокосов топинг е готов....

Разбийте маслото, захарта, брашното, яйцата и ванилията. Намазнете 12 формички за мъфини и разпределете сместа.
Изпечете мъфините в загрята на...

Вижте също как да си направите шоколадов топинг и карамелен топинг за вашите десерти....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: