Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пържене в Нерафинирано Олио
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какъв е срокът на годност на нерафинирано олио?
Нерафинираното олио се получава при студено пресоване на сурови слънчогледови семки....
Може ли да се ползва повторно олио от пържене
Така че можете да използвате повторно олио от пържене, но има определени ограничения и определено трябва да проверите качеството му преди пържене....
ОлиоС традиционно рафинирано олио българските домакини редовно приготвят:
- пържени мекици;
- пухкави пити;
- пържено пиле;
- пържена риба...
Разликата между рафинирано и нерафинирано масло
Най-общо казано, механичната обработка на източника на масло се определя като нерафинирано масло....
Царевично олио
Тъй като е трудно за съхранение в необработен и нерафиниран вид, то преминава доста дълъг процес на обработка и пристига до потребителите като рафинирано...
Фъстъчено Олио
Ако фъстъченото олио е нерафинирано, точката му на прегаряне е 160 градуса, което означава, че не става за пържене....
Рапично олио
Рапичното олио представлява растително масло, което в последно време започна да набира популярност и в родното готварство. То се добива от растението...
За пяната при пържене
Някои нерафинирани мазнини като шарланът например имат много ниска точка на димене....
Перфектно пържене на продукти!
Продуктите или полуфабрикати, предназначени за пържене, се посоляват преди момента на пърженето. Изключение се прави за рибата....
Сортове картофи за пърженеПочти всички сортове картофи у нас са подходящи за пържене.
Като най-подходящ сред тях се счита сортът Фонтане....
2
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 7
51
43
31
22
10
Дай твоята оценка: