Gotvach.bg»Избрани Колекции»Разбиване на Белтък на Сняг с Пасатор
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


За приготвянето на белтъци на сняг ви трябват на първо място белтъци, съд, в който ще ги разбивате, миксер (в никакъв случай пасатор), сол или пудра...

Разбитите на сняг белтъци са в основата на някои от най-вкусните десерти - като еклери с целувки и шоколадови целувки....

Няма по-лесен начин за приготвянето на домашна майонеза от този с разбиването ѝ с пасатор....

Разбиването продължава поне 20 минути за да станат плътни и на сняг белтъците....

Няма нищо по-вкусно от чаша истински прясно мляко – ароматно, хранително и пълно с полезни вещества. За разлика от дълготрайните млека в магазина...

Пасаторът е верен помощник в кухнята и в готвенето, особено ако искате да направите пюре или пък кремсупа....

Кафето се разлива по-лесно, отколкото бирата, смятат учени от Принстънския университет. Според специалистите, които са се заели с проучването, сервитьорите...

Ореховки
Необходими продукти: 5 белтъка, 1 ½ ч.ч захар, 1 ч.л сок от лимон, 3 – 4 ч.ч. орехи
Начин на приготвяне: Разбивате белтъците на сняг...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: