Gotvach.bg»Избрани Колекции»Разбиване на Течна Сметана
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Разбиване на Течна Сметана

Разбиване на Течна Сметана

Разгледай всички 12 подбрани съвети за разбиване на течна сметана в Gotvach.bg.
Как точно се разбива течна сметана?Как точно се разбива течна сметана?
1
Разбиването на течната сметана се извършва с миксер....
СметанаСметанаТечна сметана бива Млечна течна сметана, Течна сметана на растителна основа, сладкарска течна сметана, сметана за готвене....
Как се разбива сметана правилно?Как се разбива сметана правилно?
Тя трябва да бъде мека и кремообразна, без да бъде прекалено течна или твърда....
Как се разбива суха сметана?Как се разбива суха сметана?
Необходимо е да се получи пухкава смес – това не отнема много време, просто разбивайте с миксера, като внимателно движите ръката си....
Течна диетаТечна диета
След като приключи диетата, два дни съчетавайте нормална храна с течна....
Течната сметана има ли заместител?Течната сметана има ли заместител?
Но какво да направим, когато нямаме под ръка течна сметана....
Диета със сметанаДиета със сметана
1
Сметаната е една много полезна кисело-млечна рожба....
Заквасена сметана и сладкарска сметана - как да я различимЗаквасена сметана и сладкарска сметана - как да я различим
Сладката сметана лесно и бързо се разбива на гъста въздушна смес и се използва предимно за приготвяне на сладки ястия и сладкарски изделия....
Как се прави бита сметана?Как се прави бита сметана?
3
От заквасена сметана не може да си направите бита, тъй като при разбиването се получава по-различен тип крем, по-течен и по-гладък....
Лесни домашни кремове със сметанаЛесни домашни кремове със сметана
Крем от сметана с ликьор Ето списък на вариантите за използване на няколко различни вкусни, ароматизирани ликьори със сметана....
Диетични десерти с нискомаслена сметанаДиетични десерти с нискомаслена сметана
Останалите ягоди се пасират, а сметаната се разбива с пудрата захар и прясното мляко на водна баня....
Идеи за вкусни супи със сметанаИдеи за вкусни супи със сметана
Освен характерната течна текстура, не по-малко срещан вариант е и супата с кремоообразна структура или запръжка....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 6
51
42
33
20
10
Дай твоята оценка: