Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Бият Белтъци на Сняг
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Разбиването на белтъци доста често се оказва, че е предизвикателство за кулинарите. Често не се получават белтъците на сняг....

За да се осигури балансирано хранене, в менюто трябва да се включват белтъци както от животински, така и от растителен произход....

Оказва се, че да разбиеш белтъци на сняг не е никак лесна работа....

Ореховки
Необходими продукти: 5 белтъка, 1 ½ ч.ч захар, 1 ч.л сок от лимон, 3 – 4 ч.ч. орехи
Начин на приготвяне: Разбивате белтъците на сняг...

За да се даде оценка на хранителната стойност на дадена храна спрямо белтъчното ѝ съдържание, е необходимо да се знае количеството на общия белтък...

Разбитите на сняг белтъци са в основата на някои от най-вкусните десерти - като еклери с целувки и шоколадови целувки....

Ричардсън смята, че верният път към решаване на проблема е да умеем да разговаряме със самите себе си и да се вслушваме в този разговор....

За да се получи хубава пяна от жълтъците или сняг от белтъците, трябва да се бият в стъклена или порцеланова съдинка....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка: