gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно»Какво ще се случи, ако не пиете алкохол 1 месец?

Какво ще се случи, ако не пиете алкохол 1 месец?

1 от 5 Снимки

1. Облекчаване на черния дроб


Добре известно е, че черният дроб е органът, който претърпява най-много щети от прекомерното пиене. Добрата новина е, че черният дроб има способността да се регенерира и самолекува, така че вредата е обратима. Ще отнеме няколко седмици, но след като спрете да пиете, този орган ще се се освободи от токсините.
Комплект от 3 гурме тигана Gourmet Secret
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект от 3 гурме тигана Gourmet Secret
72.90 лв.
Виж ››

След декември, изпълнен с празнични партита и събирания, много от нас искат да започнат Нова година с детокс напитки, за да се почувстват освежени. 

Но може ли въздържането от алкохол в продължение на 30 дни действително да ни промени? Здравните експерти твърдят, че е напълно постижимо!

Спирането на алкохола за един месец има доказани ползи за здравето, главно за тези, които се считат за страстни любители на алкохола.

И все пак, какво ще се случи, ако откажем алкохолните напитки за четири седмици? Вижте в галерията резултатите, до които са достигнали експертите.

Както всичко останало в живота, ключовата дума при консумацията на алкохол е умереността. Ако не се интересувате да се откажете напълно от алкохола, но искате да намалите неговата консумация, 30-дневното предизвикателство е отличен начин да започнете. 

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати