Gotvach.bg»Статии»Кулинарни Съвети»Започна се с тънките мезета и тежките питиета

Започна се с тънките мезета и тежките питиета

1 от 4 Снимки

1. Затворено и проветриво помещение


Сушенето на суджуци е сравнително лесна работа. Важно е само да ги сушите в помещение, което е хем затворено, хем проветриво. И да следите за промените във времето. Защото есенното време е доста променливо;

Малко са българите, които не обичат зимно време да седнат на трапезата с чаша вино в ръка или на по ракийка. А още по-добре и ако те са греяни и ако в стаята има запалена камина. Човек направо се размечтава пред тази идилична картинка и започва с нетърпение да чака настъпването на зимата и падането на първия сняг.

Но не Ви ли липсва нещо към греяното вино? Може би хубаво мезенце? И надали има нещо по-подходящо от изсушения суджук. А той се изсушава още на есен, преди настъпването на зимата.

Мнозина от нас не знаят как се суши суджук и си мислят, че си струва само ако се изсушава домашно приготвеният суджук. Е да, добре е и сами да си го приготвим, но не винаги можем да се снабдим с прясно домашно месо. Затова можем да прибегнем и до купешкия суджук, стига да знаем, че е от сигурен източник. Купуването лесно, но как да го изсушим, ако досега никога не сме се сблъсквали с тази дейност, вижте съветите в галерията горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Тази статия още не е коментирана. Бъди първият, който ще остави коментар към нея:Анонимен