Gotvach.bg»Статии»Кулинарни Съвети»Кулинарните съвети на една италианска баба

Кулинарните съвети на една италианска баба

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
1462k
1 от 3 Снимки
1. Купувайте бутилка евтин и бутилка скъп зехтин
Ако често използвате зехтин за приготвянето на различни ястия, то най-доброто, което можете да направите, е да си подсигурите под ръка един с високо качество и един по-обикновен. Не е нужно да пилеете скъп и качествен зехтин за храни, които не изискват този силен аромат.

Лаура дава за пример гозби като зеле или бял боб с наденички. От друга страна - брускети, песто, маслини, босилек, сушени домати - всички тези неща се нуждаят от хубав и ароматен зехтин. Запазете го за тях!

Както и много от известните мастъри в кухнята, италианския готвач Лаура Витале е видяла за първи път и научила изключително полезни трикове за кухнята от своята баба.

Тя израства покрай нея и нейните гозби, а днес има повече от 2 милиона последователи на своето собствено готвене.

Днес тя споделя с нас три от малките тайни, предадени от баба ѝ, и помогнали ѝ във времето на нейната кулинарна кариера.

Разгледайте галерията горе и се възползвайте от тези безплатни бабини съвети и няма да съжалявате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати