Gotvach.bg»Статии»Кулинарни Съвети»Кулинарните съвети на една италианска баба

Кулинарните съвети на една италианска баба

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
1462k
3 от 3 Снимки

3. Отнасяйте се с времето в кухнята като със съставка към ястието


Най-добрия съвет, който Лаура е получила от своята баба, е да разпознава времето и да се отнася със същата почит към него, както и с всички съставки, които включва, когато приготвя храната си.

Когато едно ястие се нуждае от два часа, за да бъде подобаващо сготвено, то вие не трябва да бързате и да се стараете да го приготвите на по-висока степен и за по-малко време. Когато искате да блеснете пред приятели, вложете сърцето си в храната - всяко прибързване, нервиране и недоглеждане може да развалят мига.

Както и много от известните мастъри в кухнята, италианския готвач Лаура Витале е видяла за първи път и научила изключително полезни трикове за кухнята от своята баба.

Тя израства покрай нея и нейните гозби, а днес има повече от 2 милиона последователи на своето собствено готвене.

Днес тя споделя с нас три от малките тайни, предадени от баба ѝ, и помогнали ѝ във времето на нейната кулинарна кариера.

Разгледайте галерията горе и се възползвайте от тези безплатни бабини съвети и няма да съжалявате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати