Gotvach.bg»Статии»Кулинарни Съвети»Вижте златните правила на експертните пекари

Вижте златните правила на експертните пекари

3 от 5 Снимки

3. Следете качеството на продуктите.


Различните марки масло, кисело мляко, брашно и т.н. съдържат различен процент мазнина, влажност или белтъчини. Тези малки разлики могат драстично да променят крайния резултат. Изберете продукти, които ви вършат работа, и при всяко следващо месене използвайте тях, а не каквото има в магазина в момента.

Печенето на хлябове, питки, сладкиши, дребни сладки и всевъзможни други кулинарни произведения понякога бива подценявано от много домакини.

Въпреки че в много случаи то изглежда като детска игра, определено си има своите тънкости, които ако не се спазват, могат напълно да провалят вида на даденото печиво.

За да не изпадате в подобна неприятна ситуация, вижте в галерията по-горе основните правила, които трябва да се спазват при боравене с фурна. Те са подбрани от доказани експерти в бранша и има на какво да ви научат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати