Gotvach.bg»Избрани Колекции»Правила за Печене на Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Съвети и правила за правене на гювечНай-съществената част от гювеча са продуктите – ако сте решили да правите постна гозбата, трябва да сложите много зеленчуци – картофи, моркови...
Консервиране на гювеч
Използвайте приготвената зимнина, за си правите гювеч с картофи, гювеч с месо, постен гювеч и др....
Колко време се пече гювеч?
Приготвянето на гювеч в глинен съд отнема повече време, защото по правило глинените съдове се слагат в студена фурна....
Как да сготвим гювеч
Постната манджа обикновено изисква повече време, за да се направи и повече продукти....
Подправки, подходящи за гювеч
Традиционният гювеч се прави със следните подправки - мащерка, риган, чубрица, червен пипер, черен пипер и сол....
Да замразим зеленчуци за гювеч
Надпишете го, за да знаете колко време можете да го съхранявате.
Замразените зеленчуци за гювеч могат да се съхраняват около 12 месеца....
Тънкости за готвене в гювеч
Ако все още не сте готвили в гювеч, време е да опитате този метод. Той спестява време и усилия, а още по-важно - вкусът е невероятен....
Съвети при готвенето в гювеч
Температурата зависи както от вида на самото ястие, така и от това за колко време планирате да го печете....
Гювеч - за да разчупим монотонността на есента
Знае се обаче, че още от най-древни времена хората по българските земи са ядяли риба или друго месо със зеленчуци, печени на керемида....
На колко градуса се пече гювеч?
При печенето на гювеч е важно да се слага студен гювеч в студена фурна или ако е гореща фурната или пещ, гювечът да бъде загрят предварително, за...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
53
41
32
21
10
Дай твоята оценка: