Gotvach.bg»Избрани Колекции»Правила за Печене на Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Съвети и правила за правене на гювечНай-съществената част от гювеча са продуктите – ако сте решили да правите постна гозбата, трябва да сложите много зеленчуци – картофи, моркови...
Консервиране на гювечИзползвайте приготвената зимнина, за си правите гювеч с картофи, гювеч с месо, постен гювеч и др....
1
Колко време се пече гювеч?
Приготвянето на гювеч в глинен съд отнема повече време, защото по правило глинените съдове се слагат в студена фурна....
Подправки, подходящи за гювеч
Традиционният гювеч се прави със следните подправки - мащерка, риган, чубрица, червен пипер, черен пипер и сол....
Как да сготвим гювеч
Постната манджа обикновено изисква повече време, за да се направи и повече продукти....
Тънкости за готвене в гювеч
Ако все още не сте готвили в гювеч, време е да опитате този метод. Той спестява време и усилия, а още по-важно - вкусът е невероятен....
Съвети при готвенето в гювеч
Температурата зависи както от вида на самото ястие, така и от това за колко време планирате да го печете....
Да замразим зеленчуци за гювеч
Надпишете го, за да знаете колко време можете да го съхранявате.
Замразените зеленчуци за гювеч могат да се съхраняват около 12 месеца....
3 начина да направим славянски гювеч
Пече се във фурна на 180 градуса. Преди окончателното сготвяне на славянския гювеч с агнешко се добавят маслините, нарязани на ситно....
Гювеч - за да разчупим монотонността на есента
Знае се обаче, че още от най-древни времена хората по българските земи са ядяли риба или друго месо със зеленчуци, печени на керемида....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
53
41
32
21
10
Дай твоята оценка: