Gotvach.bg»Избрани Колекции»Правила за Печене на Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Приготвянето на гювеч в глинен съд отнема повече време, защото по правило глинените съдове се слагат в студена фурна....

Постната манджа обикновено изисква повече време, за да се направи и повече продукти....

Традиционният гювеч се прави със следните подправки - мащерка, риган, чубрица, червен пипер, черен пипер и сол....

Надпишете го, за да знаете колко време можете да го съхранявате.
Замразените зеленчуци за гювеч могат да се съхраняват около 12 месеца....

Температурата зависи както от вида на самото ястие, така и от това за колко време планирате да го печете....

Ако все още не сте готвили в гювеч, време е да опитате този метод. Той спестява време и усилия, а още по-важно - вкусът е невероятен....

Пече се във фурна на 180 градуса. Преди окончателното сготвяне на славянския гювеч с агнешко се добавят маслините, нарязани на ситно....

Знае се обаче, че още от най-древни времена хората по българските земи са ядяли риба или друго месо със зеленчуци, печени на керемида....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
53
41
32
21
10
Дай твоята оценка: