Gotvach.bg»Статии»Кулинарни Съвети»Подходящи гарнитури за ребърца

Подходящи гарнитури за ребърца

редакция:
Нина ИвановаНина Иванова
Мастър Шеф
8532
Ребърца със сос и салата
Уред за почистване на микровълнови фурни
Практичен аксесоар за вашия дом:
Уред за почистване на микровълнови фурни
20.00 лв.

Ребърцата можем да приготвим по различни начини, като на скара или на фурна са невероятно вкусни. Те са лесни за гарниране, така че едва ли ще ви е трудно да ги съчетаете правилно. Успешно се комбинират с картофи, моркови, зеле прясно, ориз, праз, гъби, боб, леща, грах, пушено сирене, лук и чесън. Подправките за тях също са най-разнообразни. Овкусяват се добре с червен пипер, черен пипер, сол, розмарин, мащерка, люти чушки и различни сосове.

Свинските ребра можем да поднесем с гарнитура от картофи и моркови на фурна. Самите зеленчуци пък можем да овкусим с чесън, лимонов сок, риган, чубрица и кимион. Традиционните картофи соте са също отличен избор за гарнитура.

Можем да приготвим и вкусни картофки с масло във фолио и отново да поднесем със свинските ребърца. Друго предложение е да изпечем картофи с лук, гъби и моркови.

Като гарнитура към ребра на фурна можете да добавите кисело зеле. Ребърцата ще поемат от вкуса и аромата на зелето, докато се пекат и ще станат много вкусни. Ребърцата с кисело зеле можете да приготвите и в гювеч.

Друго предложение за вкусна гарнитура към ребърца е да изпечете в тавичка ориз с моркови и лук.

Ребърцата можете да изпечете във фурната с праз или с праз и кисело зеле. Печен боб в глинен съд е друг вариант за гарнитура към ребърцата.

Можете да приготвите картофи със сини сливи на фурна. Към картофите се добавя лук, доматено пюре, сини сливи, червен пипер, сол и магданоз. Изпечете до готовност във фурната и използвайте като допълнение към ребърцата.

Разгледайте и нашите съвети за приготвяне на вкусни ребърца или опитайте нашите ребра на фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Тази статия още не е коментирана. Бъди първият, който ще остави коментар към нея:Анонимен