Gotvach.bg»Статии»Какво да сготвя»Седемте най-добри сладкарски крема за торти

Седемте най-добри сладкарски крема за торти

Мария СимоваМария Симова
Автор
50621k
6 от 7 Снимки

Крем за еклери



яйца – 2 бр.
захар – 1 ч.ч.
ванилова захар – 1 ч.л.
прясно мляко – 300 мл
масло – 2 ч.л. разтопено
брашно – 2 ч.л.

Смесете брашното с яйцата до хомогенна смес. Сварете млякото със захарта и го добавете на тънка струя към яйчената смес, разбъркайте добре. Поставете крема на огъня но в никакъв случай не трябва да заври. Добавете маслото и ваниловата захар. Бързо охладете нежния крем, като го поставите в купа със студена вода или лед.

Тортата – тя не е само сладост, тя е символ на празник, корона на сладкарското изкуство, въплъщение на удоволствието!

Успехът на тортата зависи много от това колко правилно и по какъв начин се комбинират тортите с крема. Само една идеална комбинация гарантира перфектния вкус. Предлагаме ви седем печеливши рецепти за различни кремове.

Те са подходящи не само за торти, но и за други десертифунийки, еклери, сладкиши, понички и всички десерти, които се нуждаят от крем.

Съвет от сладкарски експерти: ако искате кремът ви да е с деликатен и интересен аромат, добавете към него и малко алкохол – коняк, ром, ликьор!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати