Gotvach.bg»Статии»Какво да сготвя»Седемте най-добри сладкарски крема за торти

Седемте най-добри сладкарски крема за торти

Мария СимоваМария Симова
Автор
50620k
7 от 7 Снимки

Крем Маскарпоне


извара – 200 г фина
заквасена сметана – 200 г

Претрийте изварата през сито. Изсипете студената сметана в изварата и внимателно разбийте до пухкава смес.

Тортата – тя не е само сладост, тя е символ на празник, корона на сладкарското изкуство, въплъщение на удоволствието!

Успехът на тортата зависи много от това колко правилно и по какъв начин се комбинират тортите с крема. Само една идеална комбинация гарантира перфектния вкус. Предлагаме ви седем печеливши рецепти за различни кремове.

Те са подходящи не само за торти, но и за други десерти – фунийки, еклери, сладкиши, понички и всички десерти, които се нуждаят от крем.

Съвет от сладкарски експерти: ако искате кремът ви да е с деликатен и интересен аромат, добавете към него и малко алкохол – коняк, ром, ликьор!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати