Gotvach.bg»Статии»Какво да сготвя»Седемте най-добри сладкарски крема за торти

Седемте най-добри сладкарски крема за торти

Мария СимоваМария Симова
Автор
50621k
5 от 7 Снимки

Крем с грис


прясно мляко – 100 мл
грис – 1 с.л.
захар – 1 с.л.
масло – 1 ч.л.
жълтък – 1 бр.
ванилова захар – 1 ч.л.

Сварете млякото с ваниловата захар. Разтворете гриса в малко вода и добавете млякото и доварете крема. Разбийте жълтъка със захарта и маслото и постепенно го добавяйте към сместа с грис, като разбивате много добре.

Тортата – тя не е само сладост, тя е символ на празник, корона на сладкарското изкуство, въплъщение на удоволствието!

Успехът на тортата зависи много от това колко правилно и по какъв начин се комбинират тортите с крема. Само една идеална комбинация гарантира перфектния вкус. Предлагаме ви седем печеливши рецепти за различни кремове.

Те са подходящи не само за торти, но и за други десерти – фунийки, еклери, сладкиши, понички и всички десерти, които се нуждаят от крем.

Съвет от сладкарски експерти: ако искате кремът ви да е с деликатен и интересен аромат, добавете към него и малко алкохол – коняк, ром, ликьор!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати