Не изхвърляйте дръжките на патладжана! Ето защо

Дръжки от патладжани
Закачалка за торби за боклук-24%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Закачалка за торби за боклук
19.00 лв.
14.50 лв.
Виж ››

Билките и натуралните масла са дар от природата, които могат да се използват при лечението на най-различни заболявания. Едно от тях са хемороидите, които са една от болестите, които често хората се притесняват да споменават. Поради тази причина много хора отлагат и тяхното лечение. Същевременно ранното откриване на хемороидите е важен процес.

Хемороидното заболяване е васкуларна структура на аналния канал. Тези съдови структури представляват гладка мускулна тъкан, еластична съединителна тъкан и лигавиците на кръвоносните съдове. Хемороидите се образуват вследствие на хранителните навици, напреднала възраст, здравословни проблеми.

Лечението на хемороидите може да се осъществи чрез антибиотици, различни мехлеми и мазила и хирургични методи. Препоръчва се да се избегнат горещи и пикантни храни. Освен всичко това алтернативната медицина също е доста ефикасна при лекуването на хемороиди.

Използването на дръжките на патладжана е най-ефективният метод. В начален стадий хемороидите могат да се излекуват само с дръжки от патладжан, а в напреднал стадий - в комбинация с различни лекарства.

При лечение в начален стадий трябва да се избегнат туршия, оцет, домати, лют пипер, булгур, ягоди и подправки. Лечението продължава 5 дена, след което не бива да се прекалява с гореизброените храни. В никакъв случай не бива да се стои или сяда на студено.

Немороиди

Как се приготвя лек от дръжките на патладжана?

Трябват ви 10 бр. патладжани, дръжките на които се нарязват и се измиват обилно с вода. След това се слагат в тенджера, добавят се 10 чаши вода и с отворен капак се варят. След като заврат, се намаля огънят и се похлупва тенджерата. Варят се 30 минути.

След това се изключва котлонът и без да се отваря капакът, се оставя да се охладят. След това се изцеждат и изцедената вода се слага в стъклена бутилка. Слага се в хладилник. Тази вода се пие в продължение на 5 дена, сутрин и вечер на гладен стомах по 1 чаша. С прилагането на това лечение може лесно да се отървете от хемороидите.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати