gotvach.bg»Статии»Диети»Диетата GM: минус 7 кг за седмица

Диетата GM: минус 7 кг за седмица

Диетата GM

Диетата GM, известна като диета General Motors,  е просто план за управление на загуба на тегло. Както подсказва името, планът е разработен от корпорацията Дженерал Моторс през 1985 г., за да помогне на служителите си да поддържат форма.

Режимът на отслабването включва консумация на определени храни на ден. Този тип диета може да помогне на човек да загуби 5 до 8 килограма само за 7 дни.

План за диета GM

Ден 1: Приемайте само плодове през първия ден. Можете да ядете всякакъв вид плодове, които искате или харесвате, с изключение на банани. Препоръчително е да консумирате повече диня и пъпеш.

Ден 2: Яжте само зеленчуци на втория ден. Яжте много пресни и сурови или леко сварени зеленчуци по ваш избор. Трябва да ядете, докато се почувствате сити. Няма ограничения за вида и количеството зеленчуци, които трябва да ядете, но е важно да консумирате разнообразни зеленчуци. Също така трябва да избягвате използването на масло или кокос, когато готвите зеленчуци. Освен това е добре да закусите голям варен картоф.

Диета с плодове и зеленчуци

Ден 3: Яжте плодов и зеленчуков микс на третия ден. Консумирайте толкова смеси от плодове и зеленчуци, колкото искате. Не яжте банани и картофи!

Ден 4: Хапнете само банани и мляко на четвъртия ден. На четвъртия ден можете да ядете толкова банани колкото искате. В идеалния случай консумирайте 8 банана и 3 чаши мляко. Можете да изядете купа зеленчукова супа, ако имате нужда да го направите.

Ден 5: Тук можете да ядете 1 чаша варен ориз и 6 цели домата. Изпийте 12 чаши вода, за да се отървете от излишната пикочна киселина, която тялото ви произвежда на този етап.

Ден 6: Яжте само зеленчуци и ориз на шестия ден. Яжте 1 купа варен ориз, както и всички зеленчуци, които искате.

Ден 7: Разрешено ви е да хапнете повече зеленчуци на седмия ден от диетата на Дженерал Моторс. Яжте 1 купа варен ориз, пийте плодов сок и консумирайте всички зеленчуци, които искате.

Диета с ориз и зеленчуци

Ден 8: На осмия ден се претеглете. Трябва да сте свалили от 5 до 8 кг с диетата GM. В случай че искате да отслабнете, повторете програмата, когато пожелаете!

Трябва обаче да почивате 3 дни преди всяко повторение, за да премахнете страничните ефекти и да увеличите ефективността.

Съвети при спазване на диетата GM

Важно е да консумирате много вода, за да може диетата да функционира ефективно. Също така е важно да допълвате диетата си с упражнения за отслабване, за да се радвате на най-добри резултати.

Важно: По време на диетата е възможно да усетите замайване, глад, по-обилно потене. Ако не се чувствате добре, преустановете режима.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати