gotvach.bg»Статии»Диети»Ефективна тримесечна диета

Ефективна тримесечна диета

Диета

Макар и бързи и с видими резултати три-, пет- и седемдневните диети са вредни за организма. Освен това свалените най-много осем килограма от тези хранителни режими се връщат също толкова бързо, колкото и са се стопили. Специалистите препоръчват по-дълги диети, които не изтощават толкова организма поради факта, че не са толкова тежки.

Представяме ви ефективна тримесечна диета, от която можете да свалите забележителните от 18 до 25 килограма, като на всичкото отгоре запазите подобрените си килограми и след нейния край.

Най-важното при този хранителен режим е да спазвате специфични цикли на хранене. Първият от тях е между 4.00 и 12.00 часа. По време на него консумирайте минимално количество храна, като тя трябва да е съставена основно от плодове. Трябва да пиете и големи количества вода.

Следващият цикъл на хранене е между 12.00 и 20.00. През него хапвайте колкото искате. Количеството на храна е неограничено. Трябва да се спазват само специфичните дни на диетата – като например в деня, отреден за бобови растения, да се ядат само такива, а в белтъчния ден да има период между храненията поне от 4 часа.

По време на плодовия ден е необходимо да се консумират повече плодове, но трябва да се знае, че един вид плод се смята за едно хранене.

Последният период е между 20.00 и 4.00. Той е отреден за обработка на храната и през него не се яде нищо. Ако все пак гладът ви загризе, можете да го залъжете с един плод или чаша вода със захар.

Успешно Отслабване

Диетата се състои от 4 дни редовно хранене и един ден (воден) на всеки 29-ти ден. Тази диета се започва винаги с белтъчен ден, през който се консумират месо, сирене, кашкавал, яйца, мляко и млечни продукти, спанак, ряпа, соя, зеле според гореизброените цикли.

Вторият ден е бобов. Яде се ориз, зрял боб, зелен боб, грах, царевица, леща, картофи. През въглехидратния ден се консумират тестени изделия и спагети, пица, сладкиши, а през плодовия – плодове по ваш избор, като важното е да не смесвате различни плодове при ядене.

Този цикъл се повтаря до 29-ия ден, когато се пие само вода. Важно е да се знае, че при този вид диета закуската трябва да е съставена само от плодове. След края й трябва да направите поне двумесечна почивка преди да започнете хранителния режим отново.

Установено е, че хората с повишено кръвно налягане, спазвали тази диета, няколко седмици след започване й спират да употребяват лекарства за високо кръвно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати