Следвайте тези 2 стъпки, за да сте във форма след празничното преяждане

1 от 2 Снимки

1. Пречистване на кръвта


Задължителна стъпка е пречистването на кръвта. По-обилното хранене води до натрупване на плака по стените на артериите, а това увеличава риска от инфаркт, инсулт и сърдечни заболявания. Затова се опитайте първия ден след голямото похапване да пиете големи количества зелен чай, защото той е препоръчваният метод за детоксикация. Така освен че ще се разделите с излишните килограми и ще се погрижите за здравето си.

И на Великден, както на Коледа сме склонни да хапване по-обилно заради богатите празнични трапези, но това преяждане се отразява негативно на фигурата и здравословното ни състояние.

За да влезете отново във форма след празничното похапване, вижте в нашата галерия кои са двете стъпки, които задължително трябва да спазите.

Освен поетите калории, празничното преяждане може да ни се отрази и на здравословно ниво, ако не бъдат предприети мерки.

След всяко по-обилно хранене е задължително да облекчите организма си, а техните, които гарантирано ще проработят, може да видите в нашата галерия.

Постарайте се до ден или два след празника да ги приложите, за да усетите положителния им ефект.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати