Кралица Елизабет II навършва 92! Ето диетата ѝ за дълголетие

Кралица Елизабет II навършва 92! Ето диетата ѝ за дълголетие

На 21 април кралица Елизабет II навършва 92 години. Своята преклонна възраст дълголетният британски монарх дължи не само на гени, но и на специален хранителен режим. Знаменитата кралица си има своя диета, която спазва, а хора, имали честта да се докоснат до нейния свят, споделят какво присъства в менюто на Елизабет II.

Както навярно много от вас предполагат, сутрините на Нейно Величество започват с чаша английски чай и бисквитка. Важно е да споменем, че и двата продукта не са особено подсладени.

Следващото, вече по-стабилно похапване за кралицата, включва овесена каша и плодово сладко. Понякога тя пожелава да похапне и храни като бъркани яйца, но това е в по-редки случаи. Не е изключено също така да добави и трюфели към закуската си.

Обядът на Нейно Величество е съставен от храни, бедни на нишесте. Той включва листни зеленчуци, риба/пилешко месо.

Кралица Елизабет II навършва 92! Ето диетата ѝ за дълголетие

В следобедните часове кралицата си позволява и някои сладки изкушения, разбира се, приготвени от отбрани продукти. Любима неин десерт е медена торта. Понякога е в настроение и за сандвичи, които включват сьомга и свежи зеленчуци.

За вечеря Елизабет II похапва стекове от телешко или ястие от агнешко и дивечово месо. Понякога прегрешава и с шоколад в малки количества.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати