При хипотония - жълт смилПри хипотония - жълт смилБилката жълт смил доказано повишава и нормализира кръвното налягане при хипотония....
За чернодробни проблеми - жълт смилЗа чернодробни проблеми - жълт смилЗалейте 2 супени лъжици жълт смил с 1 литър вода. Сварете в емайлирана тенджера със затворен капак на слаб огън за 10 минути. Запарете 20 минути. Приема се по 1/2 чаша, 3-4 пъти на ден, 20 минути преди хранене....
Извлек с жълт смил при жълтеницаИзвлек с жълт смил при жълтеницаНакиснете жълтия смил във водата и оставете да престои така около 8 часа. От време на време разбъркайте течността. След това прецедете и изпийте в рамките на един ден - три пъти преди хранене....
Жълт КантарионЖълт Кантарион
17 Март
4
Admin
Употребата на жълт кантарион като билков чай е също отдавна популярна. Цветовете и стъблата на жълтия кантарион също са били използвани за производство на червени и жълти бои....
Бял смилБял смилПолучава се прозрачна течност с жълто-зелен цвят със своеобразен мирис. Според руската народна медицина белият смил лекува болестта на Бюргер....
Жълт коктейлЖълт коктейл
06 Август
vencislav
Смесете всички съставки в подходяща купа и разбийте всичко с миксер, докато се получи гладка и хомогенна смес. Ако се притеснявате от суровите жълтъци, първо може да ги разбиете до побеляване в съд на водна баня на котлона...
Жълт НегретЖълт Негрет
10 Дек.
5
таня11
От продуктите се приготвя смес, която се изпича в намаслена и набрашнена тава в умерена фурна. След като се изпече, сладкишът се нарязва на ромбоиди и се оставя да изстине после се залива с сиропа. Пожелание се поръсва...
Жълт оризЖълт оризВ дълбок тиган се нагорещява олиото. Лукът се обелва, нарязва на малки парченца и се добавя към мазнината. Готви се 5 минути докато омекне. Добавят се куркумата и чесънът, който е преди това пресован или ситно нарязан...
Жълт кремЖълт крем
17 Април
2
Мария
Млякото се смесва със захарта. Добавя се брашното, разредено с малко студено мляко до получаване на кашичка. Тази гладка каша се сипва към останалото мляко. Добавя се парче масло, ванилията и яйцата. Сместа се бие на...
Жълт оризЖълт оризВ дълбок тиган се нагорещява олиото. Лукът се обелва, нарязва на малки парченца и се добавя към мазнината. Готви се 5 минути докато омекне. Добавят се куркумата и чесънът, който е преди това пресован или ситно нарязан...
Жълта трескаЖълта трескаЖълта треска селски тип – източник на заразата е човекът, а преносителите са комарите. Симптоми при жълта треска Инкубационният период на жълтата треска е от 6 до 9 дни....
Жълта рогачкаЖълта рогачкаСъбиране на жълта рогачка Събирането на жълта рогачка, както и това на други гъби, трябва да се извършва единствено от опитни гъбари....
Жълта трескаЖълта трескаДиагностика на жълта треска За диагнозата на жълта треска са важни епидемиологичната история и симптомите на проявата на болестта....
Класически жълт кексКласически жълт кексРазбийте яйцата и захарта с миксер до пухкав бял крем. Добавете прясното мляко и олиото, като продължавате да бъркате. След няколко минути сложете брашното, бакпулвера, рома и лимоновата кора. Прехвърлете сместа в тавичка...
Жълт боб яхнияЖълт боб яхния
30 Август
Мария
Морковът и лукът се нарязват на ситно и се задушават в тенджера с мазнината за няколко минути. Добавят се червеният пипер, бобът и се налива вода, колкото да го покрие. Вари се на умерен огън до полуготовност, след...

Следвай ни