Здравословни салати с просоДобавя се в хранителни и диетични режими, във всякакви закуски, ястия, както и салати с просо.
Всяка салата, в която има просо, се превръща в здравословна....
Сос за салатиПолучава се горчив сос подходящ за салата с ряпа, моркови, цвекло....
Идейни декорирани салатиКраставиците и доматите се нарязват, както е показано на снимките, маслинки и магданоз се използват за декорация....
Ордьовър от салатиСалатките се измиват хубаво, нарязват се на ивички и се разпределят в салатени чинии. Върху нея се слага нарязания на кръгчета зелен лук....
Дресинг за всякакви салатиТова е много вкусен дресинг, който може да добавяте към различни салати.
Дано ви хареса дресингът за всякакви салати!...
Млечни салати за празникПриготвят се две вкусни и лесни салати с тези продукти и са чудесно решение за празник и делник.
За първата салата сипваме в купа 300 г цедено кисело мляко и смесваме със 100 г майонеза....
Лимонов дресинг за салатиСосът може да се използва за овкусяване на зелена салата, салата айсберг и др.
Добре се комбинира още с пилешко месо и картофи....
Пълнени домати със зимни салатиРазтворете леко разрезите и ги напълнете доматите с приготвените салати.
Сервирайте пълнени домати със зимни салати като предястие на празничната трапеза. Питието е домашна ракия....
Пикантен дресинг за зелени салатиТози дресинг е подходящ за овкусяването на зелени салати, като за препоръчване е да го използвате върху салата айсберг, рукола и др....
Крем супа от зелени салатиПюрето от салати се връща в тенджерата и се държи на слаб огън. Добавя се жълтъците, сметаната и се бърка добре....
Еклерчета за ВеликденГотовите еклерчета за Великден може да поръсите с пудра захар или с няколко лъжици разтопен млечен шоколад. Светли великденски празници!...
Питка за ВеликденПресяваме брашното в голям съд, прибавяме две яйца и от третото - само белтъка, киселото мляко, олиото, маята, захарта и солта.
Замесваме тесто и го оставяме за 1 час да втаса. След като е втасало, се размесва отново и...
Торта за ВеликденОтделят се жълтъците от белтъците на яйцата. Жълтъците се разбиват с олиото, а белтъците се разбиват на сняг със захарта. След това се смесват и се добавя брашното.
Сместа се получава много гъста. Изсипва се във форма...
Яйца за ВеликденСварете яйцата за 10-15 минути, като задължително сложите някакъв плат на дъното на съда.
Боите разтворете според указанията на опаковката. Вземете дълго парче памук - толкова, че да може от всички страни да се покрие добре...