Полезни съвети при приготвянето на рибаПолезни съвети при приготвянето на рибаРибата заема значително място като важна и пълноценна храна за човешкия организъм. Стойността на рибата като хранителен продукт се определя от голямото количество белтъчини, в които се съдържат незаменимите аминокиселини...
Съвети при приготвянето на яребициСъвети при приготвянето на яребициНа вашето внимание представяме една изпитана рецепта за приготвяне на яребица....
Съвети при приготвянето на фазанСъвети при приготвянето на фазанМесото на фазана е много полезно за здравето, тъй като съдържа малко мазнини и поради това се смята за диетичен продукт. В състава му влизат много полезни витамини - B5, B6 и B12, а също така желязо, цинк, мед и...
Съвети при приготвянето на сьомгаСъвети при приготвянето на сьомгаЕто защо тук ще ви предложим няколко съвета относно приготвянето на сьомга, за да бъде тя не само здравословна храна, но и вкусна. 1....
Съвети при приготвянето на сланинаСъвети при приготвянето на сланинаЗа да направите добра домашна сланина, казват, най-важното е да имате студено помещение, в което да я приберете, много сол, с която да я наръсите и, естествено - добър материал. Ето няколко стъпки, в които може да приготвите...
Съвети при приготвянето на ФрикасеСъвети при приготвянето на ФрикасеДалеч не всички домакини знаят какво е Фрикасе и как правилно да го приготвят. В действителност това е френско ястие, което представлява рагу от месо с бял сос. Като правило се прави с пилешко, телешко или заешко...
Съвети при приготвянето на заешкоСъвети при приготвянето на заешкоПредлагаме на вниманието ви 5 полезни съвета при приготвянето на заешко месо: 1. Заешкото месо е подходящо за приготвяне на всякакви ястия - супи, предястия, основни ястия и т.н....
Съвети за приготвянето на козунациСъвети за приготвянето на козунациТънкостите при приготвяне на обредни сладки хлябове - козунаци Приготвянето на козунак не е лесна работа. Нужно е да се съблюдават редица изисквания, както и майсторство, постигнато след дългогодишен опит....
Съвети за приготвянето на рибаСъвети за приготвянето на рибаЕдин от най-добрите методи за приготвянето на риба е на пара. Ако нямате уред за готвене на пара, можете да използвате за целта дълбока тенджера, гевгир и фолио....
Съвети при приготвянето на домашно сиренеСъвети при приготвянето на домашно сиренеОще един важен съвет – не изхвърляйте суроватката от приготвянето на сиренето. Може да я кипнете и ще получите вкусна извара....
Съвети при приготвянето на домашен кашкавалСъвети при приготвянето на домашен кашкавал
24 Януари
Аника Войт
Ето някои полезни съвети при приготвянето на домашен кашкавал, които ще улеснят работата ви. За целта, която сте си поставили, ще ви е необходимо прясно мляко....
Съвети при приготвянето на месни бульониСъвети при приготвянето на месни бульониНачин на приготвяне: Пилето се нарязва и се сварява, а запечените до кафеникав цвят кости се заливат с пилешкия бульон и се варят така около 2 часа....
Бързи съвети за приготвянето на конфитюриБързи съвети за приготвянето на конфитюриЕто някои важни съвети при приготвянето им: - Да не се прекалява с печенето и сгъстяването на сиропа, защото след насипване по буркани и известен престой, конфитюрът се до сгъстява от само себе си; - Когато не разполагаме...
Полезни съвети за приготвянето на салатиПолезни съвети за приготвянето на салатиКогато правите салата, първо помислете за текстура и свежестта й. Избирайте хрускави зелени листа и най-пресните зеленчуци – вкусът и свежестта им ще се отрази върху салатата. Избягвайте да използвате за салати продукти...
Съвети при приготвяне на елдаСъвети при приготвяне на елдаТук в стегнат стил, кратко, точно и ясно, ще ви представя някои основни моменти в приготвянето на елда в кулинарията....