Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Есетра с магданозОтгоре поставяте осолената есетра и покривате с останалия магданоз.
Върху него редите доматите, нарязани на колелца. Заливате продуктите с 3-4 с.л. олио и печете около 30 минути в загрята на 180 градуса фурна....
21 Август
Есетра по унгарскиПосоляваме почистените порции есетра, поръсваме червен пипер, поставяме в тенджера, наливаме малко вода и задушаваме под похлупак до омекване. Подреждаме готовите порции в затоплено блюдо....
10 Окт.
Есетра по ЛомскиРибата нарязваме на порции и посоляваме. Лука и него нарязваме.
Доматите настъргваме, а гъбите нарязваме на лентички.
В тиган поставяме олиото и добавяме лука. Запържваме го и към него добавяме брашното, което и него...
28 Май
Есетра по унгарскиНарязваме рибата на порции, посоляваме и поръсваме с черен пипер, поставяме в тенджера и доливаме бульон, до 1/3 на рибата, затваряме с капак и задушаваме, докато рибата омекне.
Поставяме рибата в затоплени чинии и прибавяме...
14 Юли
Есетра по унгарскиПосоляваме почистените порции есетра, поръсваме червен пипер, поставяме в тенджера, наливаме малко вода и задушаваме под похлупак до омекване. Подреждаме готовите порции в затоплено блюдо....
10 Окт.
Есетра в сос на фурнаРибата се сварява в солена вода заедно с целината и моркова. Отцежда се, бульонът се запазва.
Лукът се нарязва на ситно, печурките се режат на филийки и заедно с лука се пържат в олиото. Добавя се бульонът и черният пипер...
08 Дек.
Есетра в пикантен доматен сосПечем есетрата в силно загрята фурна на 180 градуса до готовност на рибата.
Есетра в пикантен доматен сос е много вкусна.
Добър апетит!...
17 Август
Печена есетра в сос на фурнаВ този случай е най-добре да се започне първо със соса. Брашното се запържва в маслото и се налива бульонът на тънка струя, бърка се непрекъснато, за да се получи еднородна маса.
Добавят се зеленчуците и каперсите и се...
02 Август
Пържена Есетра с домати и лукНарязваме рибата на парченца и я заливаме с прясното мляко, което към него предварително сме добавили сол и черен пипер.
Оставяме така да престой за около 15-20 минути.
След изтичането на времето отцеждаме от млякото...
22 Май
Цяла печена Есетра на ФурнаГотовата подсушена риба овкусяваме с пипер, мащерка, магданоз и сол на вкус, като леко поръсваме с лимонов сок и мазнина....
08 Юни
Варена есетра с доматен сос с хрянВърху плато наредете парчетата от есетрата, полейте с доматения сос с хрян.
Гарнирайте ястието с печени картофи. Поднесете като топла салата или като основно рибно ястие....
10 Дек.
Есетра на фурна с лук и доматиПечем рибата на фурна в предварително загрята фурна до готовност на 180°C
Добър апетит с тази питателна есетра на фурна!...
28 Юни
Вкусни гарнитури за барбунТе могат да се превърнат в изключително вкусна гарнитура за риба, а и са малко по-атрактивно хрумване....
28 Окт.
Вкусни гарнитури за паниран кашкавалДокато кашкавалът заема централно място, добавянето на вкусни гарнитури може да издигне това просто ястие до нови висоти на вкус и представяне....
04 Юни
Вкусни гарнитури за риба щукаВ тази статия ще разгледаме някои вкусни гарнитури, които да сервирате с риба щука, и със сигурност ще впечатлят вашите гости....
04 Май
Вкусни гарнитури със зелен бобТази вкусна гарнитура със зелен боб е подходяща добавка към печени меса или колбаси, както и като самостоятелно блюдо за лек летен обяд или при диетично хранене, което толерира консумацията на зеленчуци....
14 Август
ЕсетраГотвене на есетра
Есетровото месо се предпочита от кулинарите, тъй като не е пълно с дребни и досадни костици, които биха могли да развалят очарованието на всеки специалитет. На вкус рибата е много апетитна....
27 Януари
Идеи за вкусни и постни гарнитуриДа ядете постно не означава да жертвате вкуса и тези идеи за вкусни и постни гарнитури доказват точно това....
28 Май
Гарнитури за бургери: Четири вкусни шедьовъраПолученото се поднася като гарнитура на бургера.
Вижте още идеи за вкусни гарнитури и рецепта за вежди бургери....
25 Август
Вкусни и лесни гарнитури за рибаАко обичате джоджен, сменете магданоза с него, но не е много сигурно, че ще си подхожда с вкуса на рибата....
10 Януари
1
Задушена есетраРибата се почиства, измива и се нарязва на филийки. Слага се в плитка тенджера и се добавя маслото.
Поръсва се със сол и черен пипер и се похлупва, за да се задуши. Готовата риба се изважда и се нарежда в чинии.
Поръсва...
13 Май
Вкусен чеснов сос за гарнитуриНарежете пипера на дребно, копъра - на ситно, и добавете черен пипер на вкус.
Смесете всички продукти в блендер.
Накрая прибавете майонезата, разбъркайте добре и сервирайте....
19 Януари